Četvrtak, 20. Juna 2024.
Kultura & Obrazovanje Kutak za roditelje Puls Grada Sport

Besplatne sportske sekcije i ove školske godine: Upućen poziv profesorima fizičkog vaspitanja

Osnovci u banjalučkim osnovnim školama moći će i ove školske godine besplatno da učestvuju u radu sportskih sekcija.

Grad Banja Luka i Stručno sportsko udruženje „Sportski misli Dobro“ i ove školske godine pokreću projekat “Razvoj sporta kroz školske sportske sekcije“ za školsku 2023/2024. godinu, koji ima sveukupni cilj da se učenicima osnovnih škola grada Banje Luke omogući, da kroz povećan broj izabranih sportskih aktivnosti, budu fizički angažovani tokom čitave školske godine, odnosno da se ostvaruju u aktivnostima prema svojim afinitetima i mogućnostima, kao i da svoja interesovanja zadovoljavaju kroz sportske aktivnosti, i ono najvažnije da im se stvori navika za cjeloživotnim vježbanjem.

U tu svrhu, upućen je poziv profesorima fizičkog vaspitanja i sporta bez radnog iskustva u struci, nezaposlenim profesorima fizičkog vaspitanja i sporta, kao i zaposlenim profesorima fizičkog vaspitanja i sporta koji rade u osnovnim ili srednjim školama grada Banje Luke u nastavi fizičkog vaspitanja, da se u skladu sa projektom “Razvoj sporta kroz školske sportske sekcije“ za školsku 2023/2024. godinu, a na osnovu Saglasnosti Ministarstva prosvjete i kulture Vlade Republike Srpske, prijave za realizaciju projekta, radi provođenja ciljeva projekta u osnovnim školama na teritoriji grada Banje Luke.

Prijavni obrasci se mogu preuzeti u kancelariji broj 25, Gradske uprave Banja Luka ili zahtjevom za preuzimanje obrazaca putem e-pošte na dejan.travar@banjaluka.rs.ba,

Prijave za realizaciju projekta se mogu dostaviti do 3. oktobra 2023. godine, na propisanim obrascima za prijave, sa pratećom dokumentacijom, u kancelariji broj 25, Gradske uprave Grada Banja Luka.

Napominjemo, da su škole u obavezi da, do 2. oktobra 2023. godine, dostave svoju saglasnost ili odluku o učešću u realizaciji projekta “Razvoj sporta kroz školske sportske sekcije“ za školsku 2023/2024. godinu, a po komletiranju dokumentacije izvršiće se raspored profesora po školama.

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech