Četvrtak, 22. Februara 2024.
Putovanja & Zanimljivosti

Dnevni horoskop za 6. novembar 2023. godine: Bikove očekuje svađa sa partnerom, a Rakove rasprava sa nadređenima

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 – 20. 4)

Izazovni aspekti Meseca u Lavu sa vladaocima vašeg znaka, upozoravaju na oprez ukoliko planirate da uložite novac u neki nov projekat. Osoba koju poznajete preko poslovnih kontakata, šalje vam poziv za odlazak na zajednički, kraći put.

Bik (21. 4 – 21. 5)

Mesec obrazuje kvadrat sa Uranom u vašem znaku, donoseći vam rasprave sa partnerom i mlađim članovima porodice, naročito ako ste rođeni u trećoj dekadi. Pozicija vašeg vladaoca Venere nagoveštava susret sa osobom koja često putuje, zbog posla.

Blizanci (22. 5 – 21. 6)

Vladalac vaše astrološke kuće posla, Mesec, pravi izazovan aspekt sa vašim vladaocem Merkurom, zbog čega možete biti skloni nelogičnim zaključcima i pogrešnim odlukama. Zauzeta osoba kojoj se dopadate, šalje vam romantičnu poruku.

Rak (22. 6 – 22. 7)

Vaš vladalac, Mesec, u kvadratu sa Marsom koji upravlja vašom karijerom, opominje da izbegavate rasprave sa nadređenima. Slobodni Rakovi mogu da upoznaju nekoga na kraćem put, dok zauzeti planiraju sređivanje stambenog prostora sa partnerom.

Lav (23. 7 – 22. 8)

Sunce koje vlada vašim znakom obrazuje opoziciju sa Jupiterom, zbog čega ne bi trebalo da preterujete kada se radi o troškovima, ali zahtevima koje postavljate pred voljenu osobu. Novac vam pritiče preko paralelnih ili honorarnih poslova.

Devica (23. 8 – 22. 9)

Vaš vladalac Merkur obrazuje kvadrat sa Mesecom u astrološkom polju privatnosti, donoseći vam rasprave sa partnerom i članovima porodice. Otvorite četvoro očiju prilikom poslovnih dogovora i potpisivanja ugovora i dokumenata.

Vaga (23. 9 – 22. 10)

Pozicija vašeg vladaoca Venere, koja upravlja i vašim finansijama, donose vam prihode preko poslova sa nekretninama, građevinskim radovima, kao i ulaganja u projekte sa strancima. Na večernjem skupu ili proslavi, očekuje vas susret s Lavom.

Škorpija (23. 10 – 22. 11)

Vladaoci vašeg znaka, Mars i Pluton, obrazuju napete aspekte sa Mesecom u astrološkoj kući karijere, zbog čega bi danas bilo bolje da izbegnete rasprave sa ženama. Neko koga ste upoznakli preko interneta ili društvene mreže, želi da se vidi s vama.

 Strelac (23.11 – 21. 12)

Neptun, suvladalac vašeg znaka, prave izazovan aspekt sa Mesecom, donoseći vam mogućnost dogovora o pokretanju isplative saradnje sa osobama koje žive u drugom gradu ili zemlji. Poslušajte savet jednog Lava. Smanjite unos šećera.

 Jarac (22. 12 – 20. 1)

Izaovan aspekt vašeg vladaoca Saturna sa Mesecom u astrološkoj kući finansija i konkurencije, upozorava na oprez kada se radi o ulaganju novca u nove poslove. Stara simpatije koju dugo niste videli, priželjkuje da ponovo uđe u vaš život.

Vodolija (21. 1 – 19. 2)

Vladaoci vašeg znaka, Uran i Saturn, obrazuju napete aspekte sa Mesecom u astrološkom polju partnerskih odnosa, zbog čega bi trebalo da povedete računa o komunikaciji sa voljenom osobom, kao i sa saradnicima i kolegama. Provodite više vremena u prirodi.

Ribe (20. 2 – 20. 3)

Planeta koja upravlja vašim znakom, Neptun, obrazuje inkonjukciju sa Mesecom, što donosi inspiraciju i motivaciju Ribama koje se bave kreativnim zanimanjima ili sportom. U večernjim satima, dobijate romantičnu poruku od Device.

Magazin Novosti RS

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech