Ponedjeljak, 13. Maja 2024.
Putovanja & Zanimljivosti

Dnevni horoskop za 8. novembar

Svakog dana zvijezde nam donose nešto novo. Saznajte šta vam pripremaju za danas u poslu, ljubavi i zdravlju.

Ovan

U odnosu sa voljenom osobom važno je da se oboje pridržavate dogovora. Nemojte kršiti ustaljena pravila. Neko osporava vaš uticaj. Budite promišljeni, pažljivije birajte saradnike od povjerenja i ugleda. Izbjegavajte pretjerivanje ili loše navike.

Bik

Ne možete da se opustite, neko vam iznenada zadaje dodatne probleme ili nove emotivne dileme. Djelujete nesigurno. Obratite pažnju na nove informacije ili na nečije upozorenje. Važno je da svojim ponašanjem dajete dobar primjer. Izbjegavajte konfliktne odnose i stresne situacije.

Blizanci

Neko vas podstiče na dobro raspoloženje. U skladu sa svojim afinitetima umijete da stvorite romantičnu atmosferu i da privučete nečiju pažnju. Odbijate da prihvatite nečiju ulogu u pregovorima, ne želite da se nalazite izvan glavnih događaja na poslovnoj sceni. Slobodno vrijeme posvetite rekreaciji, prijaće vam šetnja.

Rak

Smeta vam saznanje da partneru povremeno nedostaje inspiracija, hrabrost ili iskrenost. Učinite nešto po tom pitanju. Odbijate da prihvatite nečiju uslugu koja vas obavezuje na partnerstvo pod određenim uslovima. Prijaće vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Lav

Nemojte potiskivati svoje želje, postoji osoba koja može da vam ugodi ili da vam priušti dobar ljubavni tretman. Informacije koje dobijate potvrđuju vaša očekivanja o daljem razvoju događaja na poslovnoj sceni. Uživajte u stvarima koje vas inspirišu na pozitivno raspoloženje.

Djevica

Raduju vas novi događaji i nečija namjera da vam ugodi. Partner umije da vam prenese dobro raspoloženje i inspiraciju. Imate pozitivan uticaj na okolinu, ideja koju propagirate potvrđuje vašu profesionalnu svijest o zajedničkim interesima. Važno je da akumulirate pozitivnu energiju.

Vaga

Reagujete razdražljivo, pretjerivanje u izlivima osjećanja ljubomore djeluju iritirajuće na voljenu osobu. U poslovnim susretima ponekad treba da imate dovoljno mudrosti i prećutite različite komentare. Izbjegavajte loše navike i brzopletost.

Škorpija

Pokažite velikodušnost pred voljenom osobom. Izbjegavajte rivalski odnos ili ljubavne žaoke koje vas nepotrebno razdvajaju. U susretu sa saradnicima djelujete promišljeno i tražite praktična rješenja za obostrane dileme. Važno je da osjećate pozitivnu inspiraciju i kreativnu energiju.

Strijelac

Djelujete zadovoljno i inspirativno, dobijate emotivnu podršku od osobe koja ima važno mjesto u vašem životu. Potrebno je da preuzmete aktivnu ulogu ili da se orijentišete ka praktičnim rješenjima. Pokazaće se da je uspjeh na vašoj strani. Učinite nešto korisno u prilog ljepšem izgledu i boljem raspoloženju.

Jarac

Pokušavate da riješite emotivnu dilemu, oslonite se na svoju intuiciju. Nije sve onako kao što na prvi pogled izgleda. Nema razloga da vjerujete u informacije koje dolaze iz nepoznatih izvora. Pažljivije analizirajte svoje saradnike i nove događaje. Prijaće vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na snove.

Vodolija

Nema razloga da emotivno ucjenjujete voljenu osobu, na takav način samo postižete suprotan efekat. Važno je da odaberete ulogu koja odgovara vašem interesovanju i posao koji donosi materijalnu korist. Slobodno prihvatite izazove koji vas podstiču na kreativno izražavanje.

Ribe

Nalazite se pod emotivnim pritiskom, morate da ispoštujete nečiju volju ili zahtjeve. Iritira vas partnerovo ponašanje. Produžena rasprava ilustruje vašu nesigurnost ili nemoć da prevaziđete trenutnu situaciju. Važno je da izvučete dobru pouku. Izbjegavajte konfliktne situacije.

Glas Srpske

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech