Četvrtak, 20. Juna 2024.
Putovanja & Zanimljivosti

Sedmični horoskop za period od 20.11.2023. do 26.11.2023.

Znate li šta vam zvijezde predviđaju za sedmicu od 20.11.2023. do 26.11.2023. godine? Kliknite na svoj znak i saznajte.

Ovan: Sedmični horoskop za period od 20.11.2023. do 26.11.2023.

Posao. Sedmica sa intenzivnijim i zahtjevnijim obavezama za vas. Možete imati osjećaj da trenutne okolnosti nisu na vašoj strani i da vam otežavaju planirano, a i odnos sa nadređenima bi opet mogao ući u nešto zategnutiju fazu.

Neki od vas mogu imati osjećaj da šefovi konstantno nadgledaju svaki vaš korak i da vam „dišu za vratom“, što će vas dekoncentrisati i nervirati.

I dalje ste u periodu dobre komunikacije sa saradnicima i lijepim mogućnostima za dogovor. Finansijski stabilniji period.

Ljubav. Nema velikih promjena u odnosu na prethodni period u odnosu sa voljenom osobom. Emotivne relacije u kojima je već postojalo razumijevanje, solidna komunikacija i potreba da se što češće kao par „resetujete“ kroz izlaske ili druženja, nastaviće da funkcionišu na sličan način.

One relacije u kojima je nešto „kočilo“ i dalje će biti pod istom energijom. Jedina je razlika u tome što ćete vi biti više opterećeni obavezama pa će biti teže pronaći dovoljno vremena za partnera i sebe.

Slobodni Ovnovi, biće tu interesantne i intenzivne komunikacije sa osobom koja vas privlači. Mada, tu bi sada i više njih moglo da bude aktuelno.

Hrana. Smanjite unos jako kaloričnih namirnica, masti i pokušajte da budete umjereniji sa začinima. Za mlađe i one koji se tako osjećaju – ne pretjerujte sa slatkišima ili ljutom hranom.

Zdravlje. Kičma, zglobovi, reumatski bolovi kod starijih Ovnova. Mlađi – glavobolje, umor.

Bik: Sedmični horoskop za period od 20.11.2023. do 26.11.2023.

Posao. Prilično se dobro snalazite u okolnostima koje su pomalo opterećujuće i ograničavajuće i sa saradnicima koji povremeno pokazuju tendenciju da budu previše zahtjevni i izričiti.

Sve te situacije nekako u hodu „peglate“, ne gubeći od svoje energije i pozitivnosti. U dosta ste korektnom poslovnom periodu koji može poboljšati stanje vaših finansija ili vam donijeti dogovore koji bi po vas bili isplativi.

Informacije ili dokumentacija koju ste čekali stiže tokom ove sedmice, najvjerovatnije u njenom drugom dijelu.

Ljubav. Ova sedmica neće pogodovati samo onim parovima kod kojih je već odavno došlo do neke forme distanciranja, odvajanja, zahlađenja. Vama je cjelokupan period obojen teškom energijom i nervozom.

Kod svih ostalih, odličan trenutak da se kao par pokrenete – da otputujete, više izlazite, družite se… Svaka promjena će vam prijati i činiti dobro vašem odnosu. Dobar je momenat i za dogovore i zajedničke planove.

Slobodni Bikovi, otvoreni ste i raspoloženi za druženje, izlaske, ludovanje, za pozitivnu inspiraciju koju dobijate kroz kontakte, razgovore i susrete sa osobama koje vam prijaju.

Hrana. Dosta jak apetit u ovim danima, naročito vas privlače meso i mesne prerađevine. Moguće su stomačne tegobe ili manji problemi sa varenjem pred kraj sedmice.

Zdravlje. Dobro ste.

Blizanci: Sedmični horoskop za period od 20.11.2023. do 26.11.2023.

Posao. Vi lično ste solidno organizovani u ovoj sedmici i trudićete se da komunikacija sa saradnicima (bar sa vaše strane) bude fer, korektna i u timskom duhu.

I pored ovoga, u drugom dijelu sedmice može biti nesuglasica sa onima sa kojima sarađujete, što se može odraziti na atmosferu na poslu.

Neke dogovore će možda biti teže ispoštovati ili će se javiti problemi u važnijim projektima. Iako će se ovo riješiti do kraja sedmice (eventualno početkom sljedeće), može vas nakratko onespokojiti.

Ljubav. Partner je u zahtjevnijem periodu. Obaveze i neodložne stvari kroz posao i porodicu će mu oduzimati dosta vremena pa je na vama da se tokom ove sedmice prilagodite i potrudite se da zajednički trenuci (iako ih neće biti mnogo) proteknu u dobroj energiji i raspoloženju.

Postoji obostrana korektnost, povezanost, razumijevanje i sklad. Svaki trenutak koristite za vas dvoje, za strast i opuštanja, uživanja.

Slobodni Blizanci, moguće je poznanstvo sa novom, vrlo uzbudljivom i interesantnom osobom koju ne možete da „provalite“ i niste sigurni da li je i ona zainteresovana za vas. Uživajte u komunikaciji, ne žurite nigdje.

Hrana. Kod nekih od vas problemi sa varenjem su prisutni, a drugi bi mogli da se okrenu povrću pa vam se preporučuje kupus, špinat, paradajz, cvekla i mrkva kao neophodne namirnice u vašoj ishrani.

Zdravlje. Malo problema sa stomakom, a možete biti skloni i prehladama.

Rak: Sedmični horoskop za period od 20.11.2023. do 26.11.2023.

Posao. U vaše polje poslovnih aktivnosti i svakodnevnice, kao i obaveza i odnosa sa kolegama, ulaze i Sunce i Mars tokom ove sedmice (tu se već nalazi Merkur).

To će ukazati na dosta aktivniji naredni poslovni period koji će, makar u početnoj fazi, biti obojen zahtjevnijim obavezama i potrebom da preuzmete više odgovornosti na sebe.

Ukoliko sarađujete sa inostranstvom ili stranim firmama, moguća su otežanja, kašnjenja i prolongiranja poslova. Budite hladne glave i fokusirani na ono što radite.

Ljubav. Iako ovo nije loša sedmica za partnerske odnose, u nekim momentima će biti teško usaglasiti obostrane i obaveze, ali i raspoloženje.

Jednostavno, povremeno vam se energije neće poklapati. Ukoliko dođe do neke zategnute atmosfere, dani vikenda će ovo „ispeglati“.

Slobodni Rakovi, dobar je trenutak da više uživate u društvu prijatelja, bilo kroz izlaske i zajednički provod, bilo kroz organizaciju nekih interesantnih dešavanja kod vas.

Bićete opušteni i dobro raspoloženi. Trenutno nema nekog velikog prostora za ljubavna dešavanja, osim na samom početku sedmice i u danima vikenda.

Hrana. Lako možete pokvariti stomak pa obratite više pažnje na kvalitet i ispravnost namirnica koje koristite. Takođe, prijaće vam integralni hljeb, zobene pahuljice i riža. Preporučuju vam se i citrusi.

Zdravlje. Moguće su prehlade i povrede. Stariji – aktiviranje hroničnih tegoba.

Lav: Sedmični horoskop za period od 20.11.2023. do 26.11.2023.

Posao. Vjerovatno se ništa neće promijeniti nabolje preko noći, ali ćete u svakom slučaju vidjeti pomake. Da ne pričamo o tome da ćete dobiti novi podsticaj, snagu, energiju, ali i dovoljno mogućnosti da ostvarite ono što želite.

Može u drugom dijelu sedmice biti nekih otežavajućih situacija sa saradnicima, bespotrebnog komplikovanja ili ćete morati „junački“ da se izborite sa nekim situacijama, ali generalno gledano, ušli ste u fazu kada ćete brže i uspješnije rješavati sve. Dobra komunikacija, dobri dogovori.

Ljubav. Pozicije Sunca i Marsa u znaku Škorpije su vam donijele jedan kompleksan i zahtjevan period. Bili ste bitke i sa sobom i sa osobom koju volite i povremeno se osjećali zablokirano i emotivno „zatrpano“.

Ova dva nebeska tijela prelaze tokom sedmice u vatreni znak Strijelca, donoseći vam energiju koja vam prija i koja vas pokreće.

Ovo ne znači da će se automatski sve u vašim emotivnim relacijama srediti po vašim željama, ali ukazuje da postoji prostor za bolja dešavanja.

Slobodni Lavovi, sada već postoji znatno veći prostor za praktikovanje vaših zavodničkih i ljubavnih sposobnosti. Ulazite u vrlo interesantan period.

Hrana. Raspoloženi ste za dobar zalogaj. Međutim, savjetuje vam se da više vodite računa o tome što jedete, jer možete imati problema sa pritiskom ako ste stariji ili varenjem ukoliko ste mlađi.

Zdravlje. Hronični bolesnici i stariji pripadnici znaka su u nešto nepovoljnijoj zdravstvenoj fazi.

Djevica: Sedmični horoskop za period od 20.11.2023. do 26.11.2023.

Posao. Ne trošite energiju da se ubjeđujete sa onima koji ne žele zaista da čuju ono što imate da kažete. Ne gubite živce.

Umjesto toga, iskoristite svoje prirodne sposobnosti – budite pronicljivi i otkrijte pravi način komunikacije sa nekim, da biste dobili najbolji rezultat. A to sada možete.

Pored toga, možete otvoriti nove dogovore, saradnje, projekte te možete i učvrstiti ili stabilizovati one poslovne relacije koje već postoje. Ovo je period kada možete ostvariti značajnije finansijske rezultate.

Ljubav. Oni koji su u braku ili žive zajedno imaće još jednu napornu sedmicu pred sobom. Kao da se u nekim situacijama ili po nekim pitanjima ne razumijete.

S druge strane, možda podsvjesno i ne želite da se razumijete pa ćete u početnoj fazi pokušavati oboje da istjerate svoju volju. Ovdje rješenje postoji, a ono je obostrani interes da se odnos održi i situacije riješe.

Ostali, postoje mogućnosti za jednu ili dvije „čarkice“, ali se to i partnerovom i vašom mudrošću i taktom može izbjeći.

Slobodne Djevice, vama hoće biti interesantno. Komunikacija sa suprotnim polom je sada odlična i vrlo inspirativna po vas. Uživate i zabavljate se.

Hrana. Imate osjećaj težine štagod da pojedete i postoji problem sa varenjem. Probajte sa manjim, a češćim obrocima, kao i povećanjem kretanja i rekreacije da “probudite” i aktivirate želudac.

Zdravlje. Povremeni problemi sa varenjem. Moguće su i prehlade.

Vaga: Sedmični horoskop za period od 20.11.2023. do 26.11.2023.

Posao. Iako suštinski dobra i uspješna, ova sedmica može donijeti otežanja. Neke obaveze će vam biti naporne za završiti, malo zbog nešto lošije organizacije, a malo zbog toga što pokušavate da funkcionišete na više strana odjednom.

Zastoji vam mogu donijeti nervozu pa obratite pažnju u komunikaciji sa saradnicima i kolegama, jer može biti nepotrebnih varnica.

Obaveze koje imate trenutno su dosta zahtjevne i odgovorne i posvetite im svoju punu pažnju i vrijeme. Finansijski vrlo solidan period po vas.

Ljubav. Dobra energija, dobra komunikacija. „Nosi“ vas ovih dana jedan fin talas, jer se osjećate dobro u sopstvenoj koži, a to umijete da prenesete i u svoje emotivne relacije i na voljenu osobu.

Ovo su dani kada sa dragim vam bićem treba razgovarati o svakoj mogućoj temi ili pitanju koje želite, jer će se stvari riješiti na najbolji način.

Dobar je momenat i za realizaciju zajedničkih planova, bilo da su oni u smjeru nekog putovanja, izlaska, druženja ili u smjeru ozbiljnijih koraka u vašoj vezi.

Slobodne Vage, dobar provod i energija su zagarantovani, a prostora za nove i interesantne osobe ima i te kako.

Hrana. Apetit vam je u ovom periodu promjenjiv i dosta će zavisiti od vašeg raspoloženja. Pokušajte da ne konzumirate veću količinu hrane u večernjim satima, a imaćete potrebu za tim.

Zdravlje. Osjetljivost respiratornog sistema, a moguće su i povrede. Stariji – aktivacija hroničnih boljki.

Škorpija: Sedmični horoskop za period od 20.11.2023. do 26.11.2023.

Posao. Finansijski ćete se dosta istrošiti u ovoj sedmici, jer postoje neki troškovi koje jednostavno ne možete da izbjegnete. Ako je za utjehu, paralelno sa povećanjem troškova, otvara se prostor i za bolju zaradu.

Generalno gledano, pokušajte da date sebi više prostora za odmor u ovoj sedmici i ne prihvatajte one obaveze za koje znate da će vas maksimalno iscrpiti.

Period po vas može biti naporan pa se bavite redovnim stavkama i završavajte ono što ste započeli. Neće svijet propasti ukoliko sada malo iskulirate.

Ljubav. Za one emotivne relacije u kojima je u proteklom periodu bilo više problema i tenzije, ovo je sedmica u kojoj treba izbjegavati one probleme, teme i pitanja za koja znate da oko njih ne možete da se dogovorite i koje vas oboje negativno aktiviraju.

Jer, odnosi koji budu prekinuti u narednih desetak dana, teško da će biti obnovljeni. Stavlja se tačka poslije koje nema više nastavaka.

Sve druge emotivne relacije, ovo je period kada ćete partner i vi imati par zahtjevnijih situacija koje zahtijevaju obostrano angažovanje, dogovor i međusobnu podršku.

Slobodne Škorpije, nije savršen period za ulazak u neki ljubavni odnos, jer bi vam isti maksimalno zakomplikovao život, čak i pored toga što početak može djelovati kao dobar.

Hrana. Potreba za slatkišima i većim količinama hrane, naročito u drugom dijelu sedmice, kada možete tamaniti sve što vam dođe pod ruku. Imunitet je bolji, ali još uvijek jedite što raznovrsniju hranu.

Zdravlje. Problemi sa stomakom, aktiviranje hroničnih tegoba.

Strijelac: Sedmični horoskop za period od 20.11.2023. do 26.11.2023.

Posao. Situacije koje su vam od važnosti su se pokrenule i ovo jeste dobar period za dogovore, za aktivnosti, za nove projekte, zamisli, ideje. Dobar je momenat da nešto što dugo želite konačno i aktivirate ili makar započnete sa realizacijom.

S druge strane gledano, vi ćete povremeno upadati u neke čudne faze u kojima čas jurcate, a čas se zablokirate i stanete.

Možete imati dane u kojima uopšte niste organizovani i u kojima se nervirate za svaku sitnicu. Pokušajte da budete maksimalno fokusirani.

Ljubav. Ukoliko živite sa partnerom ili ste u braku, ova sedmica može donijeti teškoće i zahtjevnije situacije. Porodični sektor donosi opterećenje.

Pokušajte da ne reagujete na prvu loptu – usmjerite svoju energiju na rješenje i komunikaciju, a ne na istjerivanje sopstvene volje.

Generalno gledano, u partnerstvima sada treba staviti fokus na ono što vas spaja i što vam oboma prija. Ne vraćajte se na stare teme (pogotovo na one koje su donosile problem i ranije), idite naprijed.

Slobodni, ulaskom Sunca i Marsa u vaš znak tokom ove sedmice, kod vas će se dodatno probuditi „osvajački“ temperament. Jake strasti, inicijativa.

Hrana. Pokušajte da u svoju ishranu uvrstite namirnice koje se lako vare i koje vam neće opteretiti želudac. Izbjegavajte tešku, previše kaloričnu, masnu hranu, grickalice.

Zdravlje. Moguće su povrede, viroze, infekcije, otežano varenje. Stariji – aktiviranje hroničnih tegoba.

Jarac: Sedmični horoskop za period od 20.11.2023. do 26.11.2023.

Posao. Osjećaj usporenosti ili toga da vam okolnosti ne idu naruku može postojati tokom ove sedmice. Vaše ideje i potezi koje vučete nisu nimalo loši, ali će realizacija biti usporenija, uz puno truda, strpljenja i upornosti.

Moguće je da nećete uspjeti da ostvarite zadovoljavajuće dogovore ili da će oni biti odloženi. Ukoliko vidite da nešto ne ide, malo sačekajte, ali nemojte odustajati.

Finansijski ovo nije jednostavan period. Zarade dolaze teško, a na to ih i troškovi brzo pojedu. Moguće je da izađe na dnevni red i neka obaveza koju ste zaboravili da platite.

Ljubav. Možete u ovoj sedmici imati osećaj da se odnos sa partnerom pretvorio u to da samo vi balansirate, dajete podršku, razumete, podržavate, shvatate – a da razumevanje i podršku druge strane nemate.

Preispitivanja i svojih ponašanja i postupaka, kao i samog odnosa – itekako su moguća u ovoj sedmici. Jer, nečim evidentno niste zadovoljni. Može da se dogodi da se malo povučete, postanete zatvoreniji ili se distancirate od partnera.

Slobodni Jarčevi – niste bez ljubavnih šansi. Početak nedelje ili dani vikenda mogu pokrenuti dešavanja koja će vam prijati i inspirisati vas. Komunikacija sa nekim se razvija.

Hrana. Ukoliko do sada niste razmišljali o promjeni u načinu ishrane, bilo bi dobro da i to dođe na dnevni red. Trenutno bi vam najviše odgovarala ishrana sa više povrća, salata i sa više ribe, po mogućnosti riječne.

Zdravlje. Stariji – tegobe sa reumom, kičmom, zglobovima. Mlađi – prehlade, viroze.

Vodolija: Sedmični horoskop za period od 20.11.2023. do 26.11.2023.

Posao. Malo je vjerovatno da će sve biti savršeno u poslu, ali ćete sigurno biti u priličnoj mjeri zadovoljni. Bićete jako angažovani i po pitanju tekućih obaveza i saradnji, projekata, ali i po pitanju novih obaveza, klijenata, poslovnih dogovora. Pregovori će vam ići od ruke, a odnos sa saradnicima i autoritetima će biti bolji nego inače.

Generalno gledano, ovo je period koji vas „gura“ naprijed i u kojem će vaši rezultati – i poslovni i finansijski – biti dosta solidni. Doduše, veći trošak u drugom dijelu sedmice je neminovan.

Ljubav. Prelazak Sunca i Marsa u znak Strijelca tokom ove sedmice vam odgovara. Komunikacija sa partnerom je već bolja, ima više lijepih dešavanja i emocija, a sada vas očekuje i više zajedničkih aktivnosti, druženja, izlazaka i strasti.

Naravno da je moguće da povremeno dođe do varnica ili do nekih situacija koje vam baš i nisu po volji, ali ovo su kratkotrajni momenti koji ne mogu da ugroze lijepu energiju koja je trenutno naglašena u vašim emotivnim partnerstvima.

Slobodne Vodolije, ne samo da ste aktivniji i društveniji nego inače, što vam izuzetno prija, već se otvaraju i odlične šanse za susrete, poznanstva, komunikaciju, flert, avanturu pa i nešto više od toga.

Hrana. Prijaće vam lagana hrana i uravnoteženi obroci. Od svake grupe namirnica pomalo i bićete više nego zadovoljni time kako se osjećate. Ono što je potrebno da izbjegavate jeste prezačinjena i premasna hrana.

Zdravlje. Osjetljiv stomačni dio, a moguće su i povrede. Starije Vodolije – hronična problematika.

Ribe: Sedmični horoskop za period od 20.11.2023. do 26.11.2023.

Posao. Dosta kompleksne i zahtjevne obaveze tokom ovog perioda – moguće je da će zahtijevati od vas više vremena, fokusiranosti i odgovornosti.

Nekima od vas biće ponuđena promjena radnog mjesta ili napredovanje, što je svakako povoljno, ali ste svjesni da je to istovremeno i teret za vas.

Odnosi sa saradnicima će biti dobri, ali je moguća povremeno zategnuta atmosfera sa šefovima. Iako ste prilivima sada zadovoljni, moguće je da ćete potrošiti više od onog što ste planirali.

Ljubav. Poslovni segment će vam biti od najvećeg prioriteta i tu ćete trošiti najviše energije i vremena pa nije ni čudno što ćete imati manje prostora za voljenu osobu.

Međutim, ovo ne bi trebalo da utiče u velikoj mjeri na vaš odnos, jer će zajednički trenuci ipak biti ispunjeni dosta lijepom energijom.

Takođe, partner može očekivati da se posvetite nečemu što je njemu od važnosti, možda vezano za njegov porodični segment ili za obaveze koje treba da obavi, pa gledajte da mu budete pri ruci.

Slobodne Ribe, neko iz vašeg neposrednog okruženja, možda čak kroz poslovni segment, pokušava da vam se približi.

Hrana. Izbjegavajte u ovim danima tešku i premasnu hranu, jer vam nikako neće prijati. Takođe, vodite računa o kvalitetu, ispravnosti i roku trajanja namirnica koje koristite.

Zdravlje. Umor, bolovi u zglobovima, kičma.

Izvor: Venera sa papilotnom
Autor: minimagazin.info

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech