Četvrtak, 22. Februara 2024.
Puls Grada

Nakon sjajnog otvaranja: Zimzobal i ove sedmice donosi zanimljiv program

Banjalučka zima donijela je u naš grad pravu čaroliju, ali i sjajan program u kojem ćete moći uživati i tokom ove sedmice.

Uz bogatu gastronomsku ponudu u prekrasnom ambijentu Parka „Petar Kočić“ uživajte i u sjajnom zabavnom programu već danas, 5. decembra uz Matine u podne koji će prirediti učenici Umjetničke škole „Vlado Milošević“. U večernjem terminu očekuje vas  „Latino night“ sa Strahinjom Buzadžijom.

Srijeda, 6. decembar rezervisana je za Novogodišnji bazar koji će u periodu od 11.00 do 13.00 časova prirediti Predškolska ustanova „Maslačak“, dok će za za sjajnu večernju atmosferu pobrinuti Đimnasti bend.

Zanimljiv program očekuje vas i u četvrtak, 7. decembra uz priredbu koju priprema vrtić „Zvjezdica“ i u kojoj će naši najmlađi moći uživati od 11.00 časova, dok je večernji termin rezervisan za odličnu zabavu uz Libero bend.

U dane vikenda Zimzobal donosi brojna dešavanja:

Petak, 8. decembar iskoristite za zumbu sa Sašom Kecmanom, a nakon toga vas očekuje i dobra zabava uz Akustik bend.

Subota, 9. decembar donosi zanimljiv program za najmlađe. Osim Škole klizanja koja će biti organizovana od  9.00 do 11.00 časova na Trgu Krajine, svi mališani imaće priliku da uživaju u Festivalu čokolade koji priprema vrtić „Sreća“, ali i animatorima koji će naše mališane zabavljati od 12.00 do 14.00 časova.

U subotu vas očekuju i plesne radionice u terminu od 15.00 do 16.00 časova, dok će u večernjem terminu sve posjetioce Zimzobala zabavljati „Con Brio bend“.

Škola klizanja za sve mališane biće dostupna i u nedjelju, 10. decembra, a nakon toga biće organizovane i kreativne radionice za najmlađe. U večernjem programu nastupiće Eho bend.

Podsjećamo, vile i vilenjaci, Djeda Mraz koji je i ove godine pristigao na nesvakidašnji način noseći mnoštvo poklona koje su obezbijedili prijatelji Grada iz Tvornice keksa „Lasta“, te magično puštanje lampiona – bili su samo dio atmosfere sa zvaničnog otvaranja magičnog, zimskog marketa „Zimzobala“ u Parku „Petar Kočić“.

Sve to označilo je početak još jedne „Banjalučke zime“, koja će i ove godine biti obogaćena muzičkim sadržajima, gastronomskom ponudom, novogodišnjim ukrasima, te mnogim drugim sadržajima za sve građane, ali i mnogobrojne turiste koji već polako pristižu u naš grad.

Kompletan program pogledajte NA WEB STRANICI GRADA BANJA LUKA.

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech