Subota, 18. Maja 2024.
Putovanja & Zanimljivosti

Dnevni horoskop za 24. januar

Svakog dana zvijezde nam donose nešto novo. Saznajte šta vam pripremaju za danas u poslu, ljubavi i zdravlju.

Ovan

Razoružaćete partnera posebnim gestom ili izrazom ljubavi. Usmjerenost na poslovne ciljeve i zadatke, dobre organizacijske sposobnosti i izdržljivost omogućuju vam da prebrodite teškoće s kojima ćete se susretati.

Bik

Novac će biti izvor stresa. Neki će strahovati za svoje zaposlenje ili posao bračnog partnera. Ne dopustite da vas finansijska zbivanja izbace iz takta, a pogotovo da budu razlog svađa s partnerom.

Blizanci

Odjevnim kombinacijama ćete isticati privlačnost, a osmijehom očaravati sagovornike. Poistovijetićete se s onim što mislite i govorite te na druge djelovati uvjerljivo.

Rak

Mnogi će se čuditi promjenama u vašem ponašanju, a najviše partner. Povoljan Jupiterov uticaj ohrabriće vas da preuzimate riskantne poslovne poduhvate i u tome ćete uspijevati. Koristiće vam i duga šetnja, naročito ako imate psa.

Lav

Ne upuštajte se u rasprave u kojima ćete biti u položaju da nekoga branite ili opravdavate. Pokušajte razvijati pozitivan stav prema životu i drugima u čemu vam od pomoći može biti više druženja s veselim ljudima.

Djevica

Dobra komunikacija i smisao za taktiku pomoći će vam u sređivanju nesporazuma. Atmosfera saradnje i razmjena ideja donijeće dobre poslovne rezultate, posebno ako vam posao dopušta kreativan izražaj.

Vaga

Slobodni će se lakše odlučiti za novu vezu i biti spremni za nova iskustva. Ljubavne parove će veseliti događanja oko njihovih mališana, njihovi prvi koraci i izgovorene riječi.

Škorpija

Iznenadni preokreti natjeraće vas da pokušate samostalno ostvariti neke projekte i počnete s dugo planiranim aktivnostima. Nastojaćete poslovne brige ne nositi sa sobom, ali ni kod kuće se nećete moći opustiti. Trebaće vam dosta samokontrole da biste izbjegli svađe.

Strijelac

Za uspjeh u poslu budite stalno u pokretu i u kontaktu sa ljudima. Posjeta rodbine ili bližih članova porodice ispuniće vam veče ugodnim razgovorima. Ako ste u svađi sa bratom ili sestrom, na pomolu je pomirenje.

Jarac

Ako već ne možete uticati na brzinu i slijed zbivanja, zato imate uticaja na donošenje odluka. Očekuju vas povećani troškovi vezani za kuću ili djecu, što će vas prilično oneraspoložiti.

Vodolija

Dobro ćete se snaći u situacijama koje će zahtijevati brze reakcije i praktičnost. Poslovna zaduženja iziskivaće pojačan angažman pa je moguće da prihvatite pomoć kolega.

Ribe

Skloniji ste povlačenju u svoj svijet pa ćete voditi bogat unutrašnji život. Tražićete razne načine da biste udovoljili svoju intelektualnu glad pa ćete surfati internetom u traženju zanimljivih sadržaja.

Glas Srpske

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech