Ponedjeljak, 6. Maja 2024.
Kultura & Obrazovanje

GP „Jazavac“: Bogat repertoar i u februaru

Dobro poznata predstava „Celo telo tu me boli“ pred publikom će biti izvedena već u petak, 2. februara sa početkom u 20.00 časova, dok je nedjelja 4. februar u istom terminu rezervisan za predstavu „Šećer je sitan, osim kada je kocka“.

Predstava „Pidžama za šestoro“ biće odigrana u utorak, 6. feburara, dok će naši najmlađi sugrađani u predstavi „Put po svijetu na trotinetu“ moći da uživaju u petak 9. februara od 18.00 časova.

Pored navedenih komada, ljubitelji pozorišta će moži da uživaju i u predstavama „Kroz život sa Veljom“, „Istina“, „Bog masakra“ i mnogim drugim predstavama, a iz GP „Jazavc“ poručuju da će ulaznica za sve predstave biti 5 KM.

-Kao i svake godine, odlučili smo da se zahvalimo našoj publici na sjajnoj posjeti tokom prethodne godine pa se ulaznice za predstave koje su na repertoaru u mjesecu februaru prodaju uz popust, tako da će ulaznica za bilo koju predstavu koštati 5 KM. Zahvalni smo svim Banjalučanima, ali i gostima našeg grada koji su naša publika, dio našeg pozorišta i koji prate naše predstave ili na bilo koji drugi način podržavaju naš rad  naveli su iz GP „Jazavac“, te dodali kako će se truditi da Jazavac i dalje bude mjesto gdje sve zainteresovane čekaju dobri ljudi i dobre predstave.

Kompletan repertoar za februar možete da pogledate ispod,

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech