Četvrtak, 18. Aprila 2024.
Putovanja & Zanimljivosti

Dnevni horoskop za četvrtak 1. februar 2024.

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 – 20. 4)

Mesec u Vagi, pod uplivom Venere, koja upravlja vašim emotivnim životom, donosi vam susret sa šarmantnom, ali zauzetom osobom na nekoj proslavi ili kulturnom događaju. Izazovni aspekti sa Saturnom, podstiču motivaciju kod sportista.

BIK (21. 4 – 21. 5)

Pozicija Meseca, u napetom aspektu sa Jupiterom u vašem znaku, danas vas čini sklonim preterivanju i u hrani i u piću. Vaš vladalac Venera, planeta ljubavi, nagoveštava kontakt sa osobom iz inostranstva, preko interneta. Smanjite unos šećera.

BLIZANCI (22. 5 – 21. 6)

Napet aspekt između vašeg vladaoca Merkura i Meseca u astrološkom polju kreativnosti, pogoduje Blizancima čiji posao zahteva neku umetničku crtu. Na kraćem putu ili predavanju očekuje vas susret sa atraktivnom, mlađom osobom.

RAK (22. 6 – 22. 7)

Vaš vladalac Mesec, prelazi preko vaše astrološke kuće privatnog biznisa, i tek predveče obrazuje dobar aspekt sa Saturnom, donoseći vam povoljan ishod posla u vezi sa adaptacijom stambenog ili poslovnog prostora. Nesanica.

LAV (23. 7 – 22. 8)

Mesec u znaku koji simbolizuje način na koji donosite odluke, pod uplivom Marsa i Merkura, upozorava da budete tolerantniji prema saradnicima. Dobar aspekt sa Saturnom, predveče, opominje da izbegavate rasprave sa voljenom osobom.

DEVICA (23. 8 – 22. 9)

Vaš vladalac Merkur, simbol logike i biznisa, u izazovnom aspektu sa Mesecom u astrološkoj kući posla, nepovoljno utiče na vaše finansije. Jedan Jarac koga viđate preko poslovnih kontakata, šalje vam poziv za izlazak. Ribe misle na vas.

VAGA (23. 9 – 22. 10)

Prelazak Meseca preko vašeg znaka, pod uplivom vašeg vladaoca Venere, upozorava na oprez sa investiranjem u nekretnine. Žene su vam naklonjene, naročito u večernjim satima, ma kog pola da ste. Izbegavajte rasprave sa članovima porodice.

ŠKORPIJA (23. 10 – 22. 11)

Vaš vladalac Pluton, planeta moći, u izazovnom aspektu sa Mesecom u kući podsvesti, donosi inspiraciju umetnicima i motivaciju sportistima. Sa Ribama ili Bikom možete da sklopite dogovor o zajedničkom isplativom poslu. Promenite način ishrane.

STRELAC (23.11 – 21. 12)

Sa Mesecom u Vagi koji obrazuje izazovne aspekte sa vašim vladaocima Jupiterom i Neptunom, pravite grandiozne planove, naročito ako imate privatnu firmu. Susret sa starijom osobom u večernjim satima, može da vam pomogne u donošenju neke odluke.

JARAC (22. 12 – 20. 1)

Sa Plutonom, simbolom moći i novca u vašem znaku, pod uplivom Meseca iz astrološke kuće karijere, moraćete da se prilagodite novonastalim uslovima poslovanja sa strancima. Imate podršku jednog Raka. Voljena osoba sumnja u vašu iskrenost.

VODOLIJA (21. 1 – 19. 2)

Dobar aspekt vašeg suvladaoca Saturna sa Mesecom, odgovara vam ako se bavite privatnim biznisom i poslujete sa osobama koje žive u inostranstvu. Pozicija Plutona, simbola novca, donosi vam mogućnost uvećanja prihoda preko putovanja.

RIBE (20. 2 – 20. 3)

Pozicija Meseca u astrološkoj kući finansija i rizika, upozorava na oprez prilikom sklapanja poslovnih dogovora. Osoba koju poznajete preko poslovnih kontakata šalje vam romantičnu poruku. Imate podršku starije žene iz porodice ili sa posla.

Magazin Novosti RS

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech