Petak, 17. Maja 2024.
Putovanja & Zanimljivosti

Dnevni horoskop za 12. februar

Svakog dana zvijezde nam donose nešto novo. Saznajte šta vam pripremaju za danas u poslu, ljubavi i zdravlju.

Ovan

Ukoliko se okupite povodom proslave kraj dana dočekaćete u odličnom raspoloženju. Tome će pridonijeti dobro društvo ili pjesma koja će se zaoriti vašim domom. Samci će, zahvaljujući svom šarmu, znati kako bi trebalo da osvoje osobu koja im se sviđa, a da pri tome ne ispadnu nametljivi.

Bik

Kroz misli će vam prolaziti situacije koje su izvor vaših briga, ali ako o tome porazgovarate s prijateljima problemi vam se više neće činiti tako teškima i nerješivima. Neće vam odgovarati zadimljeni i bučni prostori, gužva niti žučne rasprave.

Blizanci

Zračićete zadovoljstvom i optimizmom. Poznanstvo sa osobom suprotnog pola razvijaće se sporije nego što želite, ali vrijeme radi za vas. Tokom dana popustiće vaša napetost pa ćete smirenije obavljati dnevne obaveze i kvalitetnije ih raspoređivati u vremenu.

Rak

Budite oprezni u međuljudskim odnosima. Neko će vas izbaciti iz takta, jer će savjetima pokušati uticati na tok vašeg života ili planova. Izbjegavajte druženje s ljudima koji vas čine nervoznima i čiji je način života drugačiji od vašeg.

Lav

Vaš trud će polučiti rezultate. Raspolagaćete fantastičnom energijom pa ćete i dobiti ono što želite od voljenih. Moguća je neočekivana posjeta drage osobe ili neplanirani, ali uzbudljivi izlazak. Uživanje u ljubavnim vezama zavisiće od toga koliko slobode ćete imati za romantične trenutke.

Djevica

U jutarnjim satima bićete neraspoloženi. Smetaće vam čak i prisustvo ukućana. Biće vam potreban mi­r i samoća. Muče vas i neke poslovne brige pa bi bilo dobro da ih podijelite s bliskom osobom – dobićete mudar savjet! Potkraj dana raspoloženje vam se popravlja pa ćete se rado odazvati društvu za izlazak.

Vaga

Mnoštvo susreta i razgovora iscrpljivaće vas i psihički i fizički. Ako ste u problematičnoj vezi konačno rješenje će vam i dalje izmicati. Ipak, osjećaćete da imate dovoljno snage i volje za konstruktivnu borbu. Zabave i ugodnih trenutaka neće vam nedostajati.

Škorpija

Razmišljaćete o mogućnostima renoviranja ili dekorisanja svog doma. Biće vam bitno da kućno okruženje bude ugodno. Ako ste zaljubljeni sve više rastu šanse da se radi o obostranim osjećanjima. Ipak, nemojte ubrzavati razvoj situacije, sve će biti bolje ako se bude odvijalo spontano i prirodno.

Strijelac

Većina planeta podsticaće vas na akciju i ohrabriti da radite sve ono što prije niste mogli ili htjeli. Trebaćete ljude i oni će trebati vas. Rijetko ćete biti usamljeni. Nova poznanstva i bogatstvo društvenih zbivanja nastojte doživjeti što opuštenije.

Jarac

Ako uložite sve svoje snage i energiju tokom ovog dana, privešćete kraju obaveze koje vam već dugo stoje kao kamen spoticanja. Ne gubite nadu u povoljan ishod ljubavne situacije. Kriza koja je zahvatila vaš odnos usmjeriće vas na pravi put.

Vodolija

Planetarni poredak nagovještava porast dešavanja u saobraćaju, na putovanju i uopšteno dok ste u pokretu. Telefon će vam stalno zvoniti pa ćete doći u iskušenje da ga ugasite kako biste imali malo mira. Posvetite se omiljenim aktivnostima.

Ribe

Ako ste u braku ili vezi osjećanja će se razbuktati. Kovaćete planove o zajedničkoj budućnosti, kupovini ili renoviranju stana ili ćete uređivati sobu za dolazak prinove. Vodite računa o zdravlju, jer se prilično iscrpljujete.

Glas Srpske

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech