Četvrtak, 18. Aprila 2024.
Putovanja & Zanimljivosti

Dnevni horoskop za 1. april

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 – 20. 4)

Merkur, planeta logike i komunikacija, večeras, kreće retrogradnim hodom preko vašeg znaka, podsećajući vas na to koliko zapravo vredite, ne drugima, već sebi. Poslušajte savet Strelca. Susret sa osobom koja često putuje zbog posla.

BIK (21. 4 – 21. 5)

Mesec u Jarcu rano ujutru obrazuje napet aspekt sa vašim vladaocem Venerom, donoseći vam konflikt sa ljubavnim partnerom.Obnova kontakta sa starom simpatijom, od koje dobijate poruku romantičnog sadržaja. Tajni dogovor o novom poslovnom projektu.

BLIZANCI (22. 5 – 21. 6)

Vaš vladalac Merkur u večernjim satima kreće retrogradnim hodom donoseći vam susret sa starim prijateljem iz drugog grada. Rešavate odnose u porodici i sa rođacima. Mesec u astrološkom polju finansija, donosi vam novac preko stranaca.

RAK (22. 6 – 22. 7)

Vaš vladalac Mesec u kvadratu sa Venerom, ujutru vam donosi vanredne troškove. Retrogradni hod Merkura preko astrološkog polja neorijatelja upozorava da preduhitrite nekoga ko vam radi iza leđa, bilo da se radi o saradnicima ili rođacima.

LAV (23. 7 – 22. 8)

Merkur večeras kreće retrogradnim hodom, pa planirate poslovne projekte sa prijateljima, ali i sa ljubavnim partnerom. Aspekt između Meseca i Marsa donosi vam mogućnost brze zarade. Poznanatvo sa šarmantnom osobom u večernjim satima.

DEVICA (23. 8 – 22. 9)

Vaš vladalac Merkur uveče kreće retrogradnim hodom – obratite pažnju na finasnije, mada će vam stići neke zakasnele isplate. Aspekti sa Neptunom, planetom zabluda, čine vas sklonim pogrešnim odlukama kada se radi o voljenoj osobi.

VAGA (23. 9 – 22. 10)

Merkur večeras kreće retrogradnim hodom i vi ste spremni da otvoreno porazgovarae sa ljubavnim ali i poslovnim partnerom o nečemu što je važn za oboje. Aspekt Meseca i vašeg vladaoca Venere, donosi konflikt sa članom porodice ili saradnikom.

ŠKORPIJA (23. 10 – 22. 11)

Distancirate se od nekih saradnika, dok za druge pravite mesta u svom životu, kao i za nove planove. Aspekt Meseca u Jarcu i vašeg vladaoca Marsa, donosi vam novac preko umetničkih, sportskih i edukativnih projekata za decu.

STRELAC (23.11 – 21. 12)

Vladalac vaših partnerskih odnosa, Merkur, večeras kreće retrogradnim hodom, donseći vam obnovu kontakta ili veze sa starom simpatijom. Mesec u astrološkom polju posla u trigonu sa vašim vladaocem Jupiterom, donosi vam novac.

JARAC (22. 12 – 20. 1)

Ulažete u porodični ili neki drugi vid samostalne delatnosti koja uključuje saradnju sa strancima. Mesec u vašem znaku obrazuje dobre aspekte sa Jupiterom i Uranom donoseći vam novac preko kreativnih delatnosti i sporta. Susret sa Ribama.

VODOLIJA (21. 1 – 19. 2)

Sa Merkurom koji večeras kreće retrogradnim hodom, menjate odnos prema rođacima, saradnicima, komšijama, a ako ste roditelj i prema deci. Mesec u Jarcu pravi trigon sa vašim vladaocem Uranom, donoseći vam novac preko paralelnog posla.

RIBE (20. 2 – 20. 3)

Merkur, vladalac vaših partnerskih odnosa, večeras kreće retrogradnim hodom – uspostavljate nov način sporazumevanja sa voljenom osobom i poslovnim saradnicima. Susret sa osobom koja vam može prećutati da je zauzeta. Promenljivo raspoloženje.

Magazin Novostu RS

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech