Ponedjeljak, 29. Aprila 2024.
Putovanja & Zanimljivosti

Horoskop za 15. april

Svaki dan donosi nove izazove i prilike, a astrologija može pružiti uvid u energije koje nas okružuju. Pogledajte šta vas čeka danas.

Ovan

Na kraju aprila vas očekuje pun Mjesec u Škorpiji  što vam donosi neke moćne prilike za intimnost. Ali znajte da ne možete da pronađete vezu koju zaista želite sve dok prvo ne odaberete da budete ono što vi zaista jeste.

Bik

Kako planete počinju da se premještaju u domen Bika jedna po jedna u aprilu, tako ćete i vi početi da se osjećate sve više sami, ali i da se sami povlačite iz sve više društvenih aktivnosti.

Blizanci

Kao vazdušni znak, niste poznati po tome da ste previše romantični. Međutim, slijedi period idealan za romantiku i duboko povezanu ljubav. Ali, da biste pristupili romantici i prihvatili je, moraćete prethodno da se povežete sa svojim unutrašnjim ja.

Rak

Iako tek počinjete da rastežete krila, iskoristite nove mogućnosti i fokusirate se na novo poglavlje u karijeri – to ne znači da neće biti i romantičnih događaja. Pokušajte da ostanete “budni” za sve ono što vam se pojavljuje u aprilu.

Lav

Postoji snažna veza između vašeg iscjeljenja i novih početaka koji vam predstoje. U aprilu će energija Ovna osvijetliti vašu kuću obilja i ekspanzije, aktivirajući nevjerovatnu priliku za novi početak u ljubavi.

Djevica

Tokom sezone Riba, energija vas je navodila da učite, da se predate i prihvatite svoju emotivniju stranu. Ali sa novim prilivom energije Ovna, sada ćete biti vođeni da prihvatite svoje želje i duboku nadu da ćete uspostaviti povezivanje.

Vaga

April zaista donosi važan i snažan fokus u vaš romantični život. To je zato što nastupa energija Ovna, vladara vaše kuće ljubavi i odnosa. Tokom ovog vremena pruža vam se šansa da se vratite starim temama i problemima.

Škorpija

Ljubavne teme djeluju kao da su imale spor start u 2024. godini, ali to je samo zato da bi vam univerzum dao prostor da se  pripremite za sve što dolazi. Uran je u Biku od 2018. godine, dok je Jupiter ušao u ovaj horoskopski znak 2023.

Strijelac

Sjeverni čvor će biti u Ovnu cijele 2024. godine, što duboko utiče na vašu romantičnu vezu. Ako ste sa nekim ko donosi pravu sreću u vaš život i pomaže vam da budete najbolji, onda je na pomolu brak ili, u najmanju ruku, vjeridba. Očekuje vas unapređenje.

Jarac

Vaša romantična veza treba da bude izvor radosti, a ne samo obaveza. Kada razmislite zašto ste sa svojim partnerom, trebalo bi da jasno vidite čime on doprinosi i usrećuju vaš život – a ne samo zato što niste željeli da budete sami ili zato što je bilo vrijeme da se smirite.

Vodolija

Jupiter koji je prešao u Bika 2023. godine ozbiljno vam je proširio sve teme vezane za dom, porodicu i kućnu intimnost, (ono kad idete u zajedničke kupovine, pijete kafe i gledate televizor zajedno na kauču), što je ujedno i najsmisleniji izraz ljubavi.

Ribe

Iako će priliv Ovnove energije sigurno koristiti na polju finansija, ujedno ćete se osjetiti i dostojnim da primite ljubav za kojom ste oduvijek žudjeli. Za razliku od drugih znakova Zodijaka, vi zaista vjerujete u velike ljubavne priče.

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech