Petak, 3. Maja 2024.
Sport

KKI „VRBAS“ DOČEKUJE KIK „ZMAJ“ U LIGI BiH Odluka o tituli

Nakon što su igrači KKI „Vrbas“ nedavno izborili plasman u finale NLB Wheel lige u kojem će za rivala imati KIK „Zmaj“ (igraju 18. maja), ova dva rivala će prvo odlučiti o tituli u domaćem prvenstvu. Utakmica je na rasporedu u srijedu, 24. aprila u banjalučkoj dvorani „Obilićevo“ sa početkom od 13.30 časova.

Banjalučani su u prednosti, jer su prvi duel u Gradačacu dobili 84:72 i trebalo bi da se desi pravo čudo pa da ostanu bez pehara i u tekućoj premijerligaškoj sezoni.

– Nesmijemo dozvoliti nikakvo opuštanje i moraće igrači maksimalno oprezno ući u ovaj duel. Isuviše dobro poznajemo naše sportske prijatelje iz Gradačca koji imaju sjajan tim što su potvrdili i nedavnim ulaskom u novo finale regionalnog takmičenja u kojem brane titulu. Ipak, vjerujem u kapitena Biljanu Nedić i ostale igrače i naravno da očekujem našu pobjedu i da na dva kola prije kraja potvrdimo desetu uzastopnu titulu – rekao je Marinko Umičević, predsjednik Košarkaškog kluba invalida „Vrbas“.

Vlado Švraka spada u red onih igrača od kojih se u svakom susretu očekuje najviše. Tako je bilo ranije, tako će biti i ovog puta u sudaru sa neugodnim sastavom iz Gradačca.

– Sigurno je da ću dati sve od sebe kako bismo savladali renomiranog protivnika. Vjerujem da ćemo svi biti na nivou, ulog je veliki, jer trijumfom nad „Zmajem“ i definitivno ćemo prigrabiti još jedan šampionski naslov u BiH – poručio je Vlado Švraka.
Iz Košarkaškog kluba invalida „Vrbas“ ovim putem pozvali su sve ljubitelje košarke da dođu u dvoranu „Obilićevo“ i pruže podršku igračima na putu do novog šampionskog naslova.

Izvor: Marinko Umičević – Oficijalna Stranica

 

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech