Subota, 18. Maja 2024.
Putovanja & Zanimljivosti

Dnevni horoskopza 04.05.2024.

Ovan

POSAO: Možete očekivati sjajnu priliku da ostvarite značajno unapređenje finansijske situacije. Ključ uspeha u ovom periodu može da bude reorganizacija u okviru dosadašnjeg poslovanja. Nove metode rada pomoći će vam da nadmašite konkurenciju.
LJUBAV: Oni koji su u vezi osećaju potrebu da nešto bitno promene u vezi s partnerom i unesu neke nove elemente. Slobodne očekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom preko posla.
ZDRAVLJE: Variranje pritiska.

Bik

POSAO: Nepovoljni aspekt deluju upozoravajuće na vas. Ne bi trebalo da ulazite u rizične investicije ili povlačite rizične poteze niti da sklapate poslove sa sumnjivim licima. Oni koji sarađuju s inostranstvom moraće da uvedu nove elemente u način poslovanja.
LJUBAV: Sve ukazuje na to da će vama i partneru poći za rukom da sprovedete u delo jedan zajednički poduhvat. Vaš odnos je sve kvalitetniji. Slobodne očekuje poznanstvo s nešto starijom osobom.
ZDRAVLJE: Odlično se osećate.

Blizanci

POSAO: Ovaj period je povoljan za rad s klijentima. Oprez bi trebalo da imaju samo oni koji sarađuju s inostranstvom i to upravo zbog nepovoljnih aspekata. Pregovori bi mogli da zapnu i izlaz je samo kompromis.
LJUBAV: Oni koji su u vezi prolaze kroz period nezadovoljstva trenutnim odnosom. Zbog toga će se potruditi da unesu nešto novo u odnos s partnerom da bi osetili čar novih uzbuđenja i oživeli strast.
ZDRAVLJE: Prehlada.

Rak

POSAO: U ovom periodu očekuje vas finansijski uspeh i to zahvaljujući mudro osmišljenim poslovnim potezima. Imaćete važan poslovni sastanak, na kom možete započeti odličnu dugoročnu saradnju.
LJUBAV: Svi koji su u vezi mogu uspešno da prevaziđu neki stari problem s partnerom. Očekuje vas i uspeh u nekom zajedničkom poduhvatu kojim ćete rešiti finansijsko pitanje. Slobodni se mogu zaljubiti na prvi pogled.
ZDRAVLJE: Solidno.

Lav

POSAO: Očekuje vas uspeh u kreativnim zanimanjima poput dizajna, mode i umetnosti. Najveći finansijski uspeh imaće oni koji se bave trgovinom ili uvozom i izvozom. Ovaj period doneće vam poslovno putovanje i uspešan poslovni sastanak.
LJUBAV: Odnos s partnerom povremeno može biti prožet nedovoljnim razumevanjem ili nespremnošću partnera da razume vašu angažovanost na poslu. Otvoreno razgovarajte. Slobodne očekuje veoma uzbudljiv sastanak.
ZDRAVLJE: Aritmija.

Devica

POSAO: Aspekti su vam vrlo povoljni za putovanja, saradnju s inostranstvom i poslovno usavršavanje. To će vam doneti dodatni elan i energiju da date maksimum. Vaša upornost može vam doneti uspeh u kreativnim zanimanjima i uslužnim delatnostima.
LJUBAV: Slobodni osećaju daleko više od običnog prijateljstva prema jednoj osobi. Međutim, neodlučni su da naprave prvi korak. Ipak, planete im pružaju podršku da započnu novo ljubavno poglavlje.
ZDRAVLJE: Promenite ishranu.

Vaga

POSAO: Ovaj period je veoma povoljan da poboljšate finansijsku situaciju. Postoji mogućnost da će se pojaviti neki vanredni izvori prihoda. Postojeći aspekti najavljuju vam uspeh u kreativnim zanimanjima.
LJUBAV: Planete vam pružaju podršku da rešite dugotrajan problem koji se s vremena na vreme pojavljuje u okviru vaše porodice, kao i u odnosu vas i partnera. Slobodni će imati brojne prilike da pronađu srodnu dušu na putovanju.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

Škorpija

POSAO: Pruža vam se prilika da ostvarite veliki napredak u karijeri, a to se posebno odnosi na one koji se bave uslužnim delatnostima ili nekim kreativnim zanimanjem. Planete vam pružaju podršku da budete unapređeni, ali je moguća manipulacije kolega.
LJUBAV: U ovom periodu akcenat je na obnavljanju komunikacije s bivšom ljubavi. Do svega toga može da dođe čak i kroz neki slučajan susret. One koji su u vezi očekuje stabilan period.
ZDRAVLJE: Solidno.

Strelac

POSAO: Pred vama je veoma uspešan period na finansijskom planu, te ćete najveći napredak ostvariti ako se bavite finansijama ili u odnosima s javnošću. Imaćete dodatnu energiju i elan, tako da ćete sve lakše postići, kao i za mnogo manje vremena.
LJUBAV: Slobodni u ovom periodu mogu preći granicu prijateljstva s osobom prema kojoj odavno gaje duboka osećanja. Pred vama je period zbližavanja. Oni koji su u vezi prolaze kroz turbulentan period.
ZDRAVLJE: Migrena.

Jarac

POSAO: Ovaj period je veoma povoljan ukoliko želite da se osamostalite i započnete sopstveni biznis. Pruža vam se mogućnost da sprovedete detaljnu organizaciju poslovanja i okupite tim saradnika. Uspeh u kreativnim zanimanjima i dizajnu.
LJUBAV: Ukoliko imate bilo kakvu dilemu ili problem kad je odnos s partnerom u pitanju, ovo je pravo vreme da sve rešite i dovedete u red. Slobodni se mogu zaljubiti u osobu koju su upoznali na poslu.
ZDRAVLJE: Odlično.

Vodolija

POSAO: Pred vama je veoma povoljan period da stabilizujete i unapredite finansijsku situaciju. To ćete postići zahvaljujući ispravnim poslovnim potezima i izborom pravog tima saradnika. Očekuje vas primamljiva poslovna ponuda iz inostranstva.
LJUBAV: Ovaj period doneće vam više prilika za početak ljubavne veze. Postoji mogućnost da vam se javi osoba s kojom ste bili u prošlosti, ali koja i dalje oseća nešto prema vama.
ZDRAVLJE: Loša cirkulacija.

Ribe

POSAO: Možete ostvariti značajan uspeh na poslovnom planu i to posebno ukoliko se bave menadžmentom ili informatikom. Oni koji sarađuju s inostranstvom treba da budu oprezni jer postoji mogućnost previda koji bi im mogao doneti gubitak.
LJUBAV: Period sklada i harmonije između vas i partnera. Postoji mogućnost da ćete zajedno otputovati na neku egzotičnu destinaciju. Slobodni mogu da upoznaju vrlo zanimljivu osobu s kojom će ući u veoma lepu ljubavnu vezu.
ZDRAVLJE: Dobro.

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech