Nedjelja, 19. Maja 2024.
Putovanja & Zanimljivosti

DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK 7. MAJ

OVAN (21. 3 – 20. 4)

Puna druga kuća u kojoj se nalazi pola planeta donosi vam novac preko nekretnina, građevinarstva, organske poljoprivrede, prodaje nakita, mode. Ipak, izbegavajte nepotrebne troškove. Strastveni zajednički trenuci sa voljenom osobom.

BIK (21. 4 – 21. 5)

Mesec ide ka vašem vladaocu Veneri i Suncu u vašem znaku, što se povoljno odražava na vaše finansije, ali pazite, biće i vanrednih izdataka. Izbegavajte rasprave sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom. Čuvajte se povreda u kući.

BLIZANCI (22. 5 – 21. 6)

Mesec beži od vašeg vladaoca Merkura i približava se Veneri, čineći vas sklonim emotivnim, a ne razumnim, logičnim odlukama. Naglašena 12. kuća donosi vam novac preko paralelnih poslova.Strastveni susret sa Ovnom. Smanjite unos šećera.

RAK (22. 6 – 22. 7)

Mesec, simbol emocija, koji upravlja vašim znakom, ulazi u Bika i pravi dobar aspekt sa Venerom i Jupiterom, donoseći vam uvećanje prihoda. Na nekom kulturnom događaju možete da upoznate osobu čije zanimanje ima veze sa umetnošću ili obrazovanjem.

LAV (23. 7 – 22. 8)

Mesec pravi konjunkciju sa vašim vladaocem Suncem u kući karijere, što vam donosi novac. Dobijate isplativu ali rizičnu poslovnu ponudu. Slobodni Lavovi mogu da uđu u strastvenu vezu, dok zauzete očekuje rasprava sa voljenom osobom.

DEVICA (23. 8 – 22. 9)

Kvadrat između Meseca u Biku i Plutona, donosi vam uvećanje prihoda ali i vanredne troškove. Moguć dogovor o isplativom poslu sa strancima. Tajna romansa sa osobom čije zanimanje podrazumeva određeni rizik. Povedite računa o ishrani.

VAGA (23. 9 – 22. 10)

Spoj vašeg vladaoca Venere sa Mesecom, koji upravlja kućom karijere, povoljno utiče na dogovor sa nadređenima. Uvećanje prihoda preko nekog projekta od društvenog značaja. LJubavni partner vam priprema iznenađenje. Više se odmarajte.

ŠKORPIJA (23. 10 – 22. 11)

Naglašen znak Bika, donosi vam nove susrete i poznanstva sa zanimljivim osobama, na proslavama, javnim skupovima, rođendanima. Ukazuju vam se šanse za dobru zaradu, ali morate da procenite koliki rizik to podrazumeva. Nesanica.

STRELAC (23.11 – 21. 12)

Mesec ide ka Veneri u prepunoj astrološkoj kući posla, donoseći vam uvećanje prihoda preko uslužnih i delatnosti koje zahtevaju veliku preciznost. Moguć ulazak u tajnu romansu sa nekim koga poznajete preko poslovnih kontakata. Rasejani ste.

JARAC (22. 12 – 20. 1)

Sa Plutonom u polju posla, koji pravi napet aspekt sa Mesecom u Biku, možete se naći u dilemi da li da prihvatite dobro plaćen posao. Omiljeni ste u društvu suprotnog pola, samo pazite da to ne sazna i vaš(a) dugogodišnji partner(ka).

VODOLIJA (21. 1 – 19. 2)

Mesec ide ka Veneri, planeti novca, donoseći vam nove poslovne ponude, naročito ako se bavite privatnim biznisom, građevinarstvom, trgovinom organskimn proizvodima. Nesporazum sa članovima porodice. Problemi sa zglobovima.

RIBE (20. 2 – 20. 3)

Tranzit Meseca preko Bika u kome se nalaze već četiri planete, donosi vam uvećanje prihoda preko saradnje sa osobama koje često putuju zbog posla, bave se pisanjem ili nekom drugom intelektualnom delatnošću. Dobijate romantičnu poruku od Raka.

Magazin Novosti RS

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech