Četvrtak, 23. Maja 2024.
Putovanja & Zanimljivosti

DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK 14. MAJ

Saznajte šta vam dnevni horoskop predviđa za utorak 14. maj, šta vas očekuje na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima, kako će da vas služi zdravlje.

Uvek pročitate horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je precizniji jer prati prelazak Meseca i tranzitnih planeta preko astrološkoh kuća svakog znaka), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili što kompletnijuu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 – 20. 4)

Mesec u Lavu pravi izazovne aspekte sa planetama u kući posla, pa budite oprezniji kada je reč o finansijama. Ipak, asteroid Gold u vašem znaku, donosi vam šanse za zaradu preko nekadašnjih poslovnih partnera. Moguća romansa na poslu.

BIK (21. 4 – 21. 5)

Mnoštvo planeta u vašem znaku, među kojima je i Venera, donosi vam poslovne izazove, ali i opasnost od preteranog trošenja novca. Teško ćete uspeti da se oslobodite razmišljanja o zauzetoj osobi koja se potrudila da privuče vašu pažnju.

BLIZANCI (22. 5 – 21. 6)

Aspekt Meseca sa vašim vladaocem Merkurom podstiče vašu ambiciju i potrebu da istaknete svoje ideje i znanje, naročito ako radite u medijima, bavite se pisanjem ili često putujete zbog posla. Susret sa Lavom na predavanju ili seminaru.

RAK (22. 6 – 22. 7)

Vaš vladalac Mesec u aspektu sa Venerom koja upravlja vašim društvenim životom i privatnošću, donosi vam kontakte sa osobama na položaju koje vam mogu ponuditi saradnju. Izbegavajte konflikte sa Vodolijom. Jedan Bik misli na vas.

LAV (23. 7 – 22. 8)

Sa mnoštvom planeta u kući karijere, fokusirani ste na posao i dogovore sa osobama koje žive u inostranstvu. Trigon između Meseca i Merkura, koji upravlja vašim poslom, donosi vam nove dogovore i uvećanje zarade. Vodolija misli na vas.

DEVICA (23. 8 – 22. 9)

Mesec pravi trigon sa vašim vladaocem Merkurom, planetom biznisa i komunikacija, koji upravlja i vašom karijerom, donoseći vam odlazak kraći put i dogovore o aranžmanu sa strancima. Moguć ulazak u tajnu romansu sa kolegom.

VAGA (23. 9 – 22. 10)

Trigon između Meseca i Marsa, vladaoca partnerskih odnosa, povoljno utiče na vaš ljubavni život. Naglašen znak Bika donosi vam šanse za uvećanje prihoda, ali i vanredne troškove. Slobodne Vage dobijaju poziv za odlazak na zajednički put sa Ovnom.

ŠKORPIJA (23. 10 – 22. 11)

Pozicija vašeg vladaoca Marsa i Meseca u Lavu donosi vam šanse za zaradu preko ulaganja u partnerski posao. Asteroid Fantazija u vašem znaku pod uticajem Saturna, nagoveštava mogućnost realizacije ideja o kojima odavno razmišljate.

STRELAC (23.11 – 21. 12)

Vladaoci vašeg znaka, Jupiter i Neptun, u izazovnim aspektima sa Mesecom u Lavu, podstiču vašu ambiciju u vezi saradnje sa osobama koje žive u inostranstvu. Ako imate neki sudski proces, posavetujte se sa mlađim rođakom.

JARAC (22. 12 – 20. 1)

Vaš vladalac Saturn pravi trigon sa Mesecom u Lavu, zbog čega može doći do odlaganja posla sa osobama koje nose uniformu na radu. Pozicije Merkura i Marsa, donosi uspeh Jarčevima koji se bave nekom samostalnom delatnošću u svom domu.

VODOLIJA (21. 1 – 19. 2)

Aspekti vaših vladalaca Saturna i Urana, planeta ograničenja i novih tehnologija, upozorava da izbegavate rizične investicije i podizanje kredita. Kvadrat Venere i asteroida Psiha u vašem znaku, donosi vam raspravu sa Bikom.

RIBE (20. 2 – 20. 3)

Mesec pod uticajem Merkura povoljno utiče na vaš odnos sa emotivnim partnerom. Slobodne Ribe mogu da upoznaju mlađu osobu preko društvene mreže. Napeti aspekti vaših vladalaca Neptuna i Jupitera, čine vas sklonim pravljenju nerealnih planova.

Magazin Novosti RS

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech