Četvrtak, 25. Aprila 2024.
Preduzetništvo Puls Grada

Predrag Tošić panelista na konferenciji “Odnos poslodavac – radnik”


Predrag Tošić je diplomirani menadžer – ekonomista hotelijerstva, trenutno  pohađa doktorske studije u Novom Sadu.

Radi kao profesor praktične nastave kuvarstva u Ugostiteljsko-trgovinsko-turističkoj školi, Banja Luka dok je od septembra 2018. godine asistent na Univerzitetu za poslovne studije, Fakultet za turizam i hotelijerstvo na stručnim predmetima iz gastronomije.

Rođen je u Zagrebu 1980. godine. U javnosti je poznat po kulinarskoj emisiji Luk ili med, kao i glavni kuvar u kuvarskoj emisiji Vidimo se na Tržnici.

Predrag nam je rekao da iza sebe ima mnogo godina  radnog iskustva kao radnik i kao šef, a sada sam profesor, nikada nije bio u preduzetništvu kao vlasnik nekog objekta ali svojim velikim iskustvom doprinijeće samoj temi „odnos polodavac – radnik“ jer kako navodi mišljenja je da nama nedostaje kvalitetnih vlasnika ali i kvalitetnih radnika.

Predrag Tošić će nam iz prve ruke pomoći da sagledamo i dobijemo konkretne informacije kako srednjoškolci gledaju na zaposlenje, da li se odlučuju za studiranje i gdje te da li se može reći da naša problematika počinje još u procesu sazrijevanja kroz srednjoškolsko obrazovanje kada je u pitanju odnos prema poslu.

Gdje smo to mi danas i u kojem pravcu idemo?

Na sva ova pitanja i još mnogo drugih pokušaćemo pronaći odgovore zajedno sa vama i krenuti u pravcu njihovog rješavanja a kako čućete na samoj konferenciji.

SPONZORI KONFERENCIJE:

Le Coq restorani

ZU Stomatološka ambulanta sa zubotehničkom laboratorijom “dr Đurić”

Full Dent Zubotehnički laboratorij

Apartmani Barby

Zato, pozivamo sve zainteresovane građane da uzmu učešće, prijave su otvorene a prijaviti se možete na broj telefona: 065 657 444 (poziv, sms, viber, whatsapp) ili na mail: vesna@itdmarketing.com

Treći preduzetnčki skup organizujemo 6. decembra (četvrtak) u hotelu Bosna, Piano sala sa početkom u 18 časova. Otvoreni dijalog/konferencija u krugu domaćih stručnjaka i preduzetnika na temu „ ODNOS POSLODAVAC – RADNIK“

– Koliko je važan zdrav odnos poslodavac – radnik
– Šta je to zdrav odnos poslodavac – radnik
– Šta je dužnost i obaveza poslodavca a šta radnika
– Koliko se služimo poslovnom kulturom
– Šta su naše prednosti a šta mane u odnosu poslodavac radnik
– Zašto i zbog čega imamo sa jedne strane veliku nezaposlenost a sa druge nemogućnost zadovoljenja uslova koje poslodavac traži.
– U čemu je naša problematika.

Kao i dosadašnje konferencije vodiće poznato TV lice Biljana Knežević dok ćemo naše govornike i sponzore objavljivati u narednom periodu. O svim daljim aktivnostima obavještavaćemo vas ovdje u samom događaju, u preduzetničkoj grupi, na portalima i raznim društvenim mrežama.

ULAZ JE SLOBODAN.

Prijavite se na vrijeme, potrebno je samo da navedete broju ljudi koji dolazi sa vama zbog organizacije sjedećih mjesta i postavke sale.

Radujemo se još jednom velikom događaju od značaja.

S poštovanjem, predstavnik organizator, “Itd Marketing” d.o.o. Banja Luka,
Vesna Krminac

 

Foto: Instagram @atvbl

 

 

 

 

Komentar na članak

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech