Petak, 26. Aprila 2024.
Kultura & Obrazovanje Preduzetništvo

Sponzor BIZNISPROMO IV – Arete studio vještina

SPONZOR KONFERENCIJE BIZNISPROMO IV – na temu “Edukacija, prezentacija i promocija preduzetništva u RS” je:  Arete studio vještina – “Develop your excellence”!

“Itd Marketing” d.o.o. Banja Luka organizuje četvrtu BIZNISPROMO panel diskusiju na temu – “Edukacija, prezentacija i promocija preduzetništva u RS” sa ciljem na djelotvorno informisanje javnosti (građana i preduzetnika) da kroz ovakvu vrstu transparentne komunikacije podiže svijest o raznim temama koje mogu uticati na promjene i isticanje vrijednosti koje imamo.

Konferencija (panel diskusija) će se održati u srijedu 05.06.2019. u kristalnoj sali hotela Bosna, Karađorđeva 95, Banja Luka sa početkom u 18. časova.

Učešće na panel diskusiji je za sve posjetioce besplatno, ali zbog ograničenog broja mjesta potrebno je prijaviti se na sledeći mail: vesna@itdmarketing.com
ili na broj telefona 065 657 444 (poziv, viber, sms, whatsapp)

Posjetioce očekuju vrijedne nagrade.

SPONZOR KONFERENCIJE BIZNISPROMO IV – na temu “Edukacija, prezentacija i promocija preduzetništva u RS” je:  Arete studio vještina – Razvij svoju izvrsnost.

O ARETE:

Vještina življenja ili učenje socijalnih vještina ne uči se u našim školama i na našim fakultetima a skoro uvijek vaše su vještine odlučujuće prilikom snalaženja u najrazličitijim situacijama – na intervjuu za posao, u pregovorima za veću platu, pri pokretanju vlastitog posla, dok držimo govor, odgovaramo na času, razgovaramo sa partnerom ili predstavljamo neku važnu odluku i ideju.

Arete program učenja vještina pomaže da razvijete svoje potencijale i potrebne kompetencije, da steknete povjerenje u vlastite mogućnosti i napredujete i u privatnom i u poslovnom segmentu.

Priželjkujete li bolji status u radnoj sredini, u potrazi ste za poslom, ili se, pak, još školujete, Arete treninzi će vam pružiti alate i tehnike za postizanje planiranih ciljeva. Naučićete da komunicirate konstruktivno, da jasno strukturirate svoje ideje, da ih uvjerljivo i bez straha prezentujete i da, što je veoma važno, zadobijete povjerenje vašeg okruženje koje može uticati na brže ostvarivanje vaših ciljeva.

U Arete studiju na jednom mjestu vježbate sve socijalne vještine kroz različite treninge iz različitih oblasti. Osim za odrasle, Arete program je izuzetno važan i za adolescente jer bi kod djece veoma rano trebalo razviti potencijale i usmjeravati ih ka postizanju boljih rezultata u školi a nakon toga i u karijeri.

Vještine su zapravo naša najvrijednija imovina i neprocjenjivo sredstvo u ostvarivanju ličnog i profesionalnog života.

Izvor: biznispromo.com

Komentar na članak

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech