Petak, 26. Aprila 2024.
Preduzetništvo

Sponzor BIZNISPROMO V – Apartmani Barby & Tekstil BARBY

SPONZOR SERTIFIKOVANE KONFERENCIJE BIZNISPROMO V– na temu “Savremena poslovna komunikacija – po uzoru na zemlje Evrope” su Apartmani Barby & Tekstil BARBY vlasnice Vesne Bojić-Orašanin.

Organizator Itd Marketing d.o.o. i suorganizator Ministarstvo privrede i preduzetništva RS POZIVAJU zainteresovane FIRME i osobe svih profila:

direktore, menadžere, rukovodioce, zamjenike, rukovodioce sektora i odjela, tim lidere, članove timova, sekretare/ice, asistente/ice, administrativne radnike, službenike, zaposlene iz sektora za komunikacije, ljudske resurse, finansije, pravo, javne nabavke u organizacijama javnog i privatnog sektora i sve one koji žele da budu efikasniji na svom radnom mjestu i podignu nivo svojih poslovnih rezultata.

O SPONZORU:

Vesna je žena koja se uspješno snalazi u preduzetničkim vodama, dugi niz godina uz izuzetno zalagenje, predan rad i posvećenost proširila je svoje poslovanje na pet poslovnih jedinica sa kojima uspješno rukovodi.

Apartmani Barby su vrlo komotni, prvoklasno osvetljeni i neki od njih su opremljeni nameštajem ručne izrade. Dominiraju nijanse bež i bijele boje, uz retku primenu intenzivno bojenih detalja, što ambijentu daje utisak ozbiljnosti.

Raspolažu kuhinjom, kupatilom, spavaćom i dnevnom sobom.

Apartmani su izbor broj jedan ukoliko želite cijelim bićem da apsorbujete našu prelijepu Banja Luku.

Možete ih koristiti na poslovnim i turističkom putovanju sa kapacitetom do 6 osoba. Apartmani su vrlo komotni, prvoklasno osvetljeni i opremljeni nameštajem ručne izrade.

Dominiraju nijanse bež i bijele boje, uz retku primenu intenzivno bojenih detalja, što ambijentu daje utisak ozbiljnosti.

Kuhinje su moderno opremljene sa dodacima u vidu ugradne ploče, tostera, električnog bokala, blendera, sokovnika, kafe aparata i poseduje kompletno posuđe.

Dnevni boravak je fino ušuškan garniturom za sjedenje, koja se sastoji od trosjeda, dvosjeda i fotelje i komplementiran je stolom i komodom sa fiokama vrlo svedenog dizajna. Lcd Tv, kablovska Tv, WiFi, računar, Dvd, Eksterni Hdd sa preko 400 Filmova, Serija i Muzičkog programa, Djeciji krevetac po potrebi su samo neki od detalja koji ce Vaš boravak u našem apartmanu učiniti prijatnijim.

Toplo i čisto kupatilo opremljeno je kadom, veš mašinom, jednokratnim četkicama za zube, kupkom, peškirima i dodatnim kućnim aparatima što ga čini pogodnim i za duži boravak.

U mirnom ambijentu spavaće sobe zlatnih tonova smešten je komforan bračni krevet.
Sobu krasi elegantno ogledalo antikne obrade.

Lokacije apartmana su zgodne za obilazak grada, ispijanje kafica u prepunim banjalučkim kaficima ili posjete noćnih klubovima.

U neposrednoj blizini postoji i trgovački centar, kao i veliki broj stajališta gradskog prevoza.

Mogućnost parkiranja u javnoj garaži u blizini ili u nekoj od okolnih ulica.

Više informacija I KONTAK ZA REZERVACIJE možete dobiti na web satu: www.apartmani-barby.com

ŽELITE BITI DIO BIZNISPROMO PETE KONFERENCIJE u organizaciji ITD Marketing-a d.o.o. i Ministarstva privrede i preduzetništva RS?

ITD Marketing i Ministarstvo privrede i preduzetništva RS poziva sve firme na “Petu BIZNISPROMO konferenciju preduzetništva”

POZIVAMO firme da se uključe u promociju kroz sponzorske pakete. POZIVAMO da uzmu svoje učešće direktori, menadžeri, rukovodioci, zamjenici, rukovodioci sektora i odjela, tim lidere, članove timova, sekretare/ice, asistente/ice, administrativne radnike, službenike, zaposlene iz sektora za komunikacije, ljudske resurse, finansije, pravo, javne nabavke u organizacijama javnog i privatnog sektora i sve one koji žele da budu efikasniji na svom radnom mjestu i podignu nivo svojih poslovnih rezultata.

Datum održavanja: četvrtak 05.12.2019.
Mjesto: Administrativni centar Vlade RS
Vrijeme: od 10:00 do 15:00

CILJEVI KONFERENCIJE

– Usvajanje ključnih komunikacijskih vještina za unapređenje poslovanja i izgradnje dobrih i dugoročnih odnosa sa kolegama i poslovnim partnerima.

– Prepoznavanje novih načina primjene poslovne komunikacije u cilju postizanja boljih rezultata i kvalitetnijeg poslovanja.

– Usvajanje savremenih komunikacijskih vještina sa ciljem unapređenja profesionalnosti u radu.

– Ostvarivanje kvalitetne saradnje kako sa domaćim tako i sa stranim poslovnim partnerima kroz savremenu poslovnu komunikaciju.

– Umrežavanje

SADRŽAJ KONFERENCIJE

(Uskoro ćemo imati detaljnu agendu, spisak edukovanih predavača, panelista i sponzora koje ćemo postepeno i posebno predstaviti kako u samom događaju tako i u medijima)

KOTIZACIJA

– Cijena kotizacije za zaposlena lica je 60KM (za tri ili više osoba iz iste organizacije odobravamo popust od 10% + gratis promotivna podrška
– Cijena kotizacije za nezaposlene je 30KM
– Cijena za studente 20KM

U cijenu je uračunat PDV.

U CIJENU KOTIZACIJE UKLJUČENO

– Učešće
– Pauza kafa
– Pauza ručak

NAČIN PRIJAVE NA SEMINAR

Putem maila: vesna@itdmarketing.com

Putem telefona: +387 65 657 444

Putem kontakt forme: https://itdmarketing.com/kontakt/

SPONZORI:

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech