Srijeda, 24. Aprila 2024.
Čelinac Puls Grada

Željko Dubravac: NATJERALI IH DA RADE

Posle teksta pod naslovom „Jošavka između potreba (ne)planiranja i izazova“ koji sam napisao i objavio 03. septembra a potom i na skupštinskom zasijedanju „održao čas“ načelniku i skupštinskoj većini u SO Čelinac, naglasivši da ću pozvati na razne oblike protesta i stati na čelo nezadovoljnih građana u Jošavci, opštinska vlast je pokrenula stvari sa mrtve tačke.

Izdata su zaduženja nadležnim službama da se pripreme urabanističko-tehnički uslovi i druge neophodne aktivnosti za izgradnju novog i modernog objekta Ambulante u Jošavci koji će zadovoljiti širi spektar zdravstevnih usluga naših sugrađana ali i susjednih sela.

Nova Ambulanta bi trebala zadovoljavati standarde propisane za rad ljekara porodične medicine, zatim će imati labaratoriju, stomatologiju i apoteku a trebala bi biti izgrađena na mjestu stare ambulante.

Istovremeno opštinska vlast i Centar za socijalni rad će biti obavezni da riješe i pitanje adekvatnog smještaja socijalnog slučaja koji je svoje „utočište“ uz apsurdnu podršku zamislite opštinske vlasti našao u napuštenom i polusrušenom objektu.
Dakle, natjerali smo opštinsku vlast da rade svoj posao za koji su plaćeni i sada ostaje da ih pratimo u realizaciji, rokovima i kvalitetu.

Jošavka, 03. novembar, 2019. godine

Željko Dubravac

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech