Četvrtak, 23. Maja 2024.
Auto Moto & Hi Tech

Poruka na drvetu kod parkinga oduševila ljude u Srbiji

Koliko ste puta čuli da je nečiji automobil udaren na parkingu, a da je krivac pobegao sa “mesta zločina” bez traga i glasa? Verovatno mnogo češće nego da je ostavio broj telefona i ponudio da nadoknadi štetu koju je napravio.

Ipak, ovakvu priču koja je pred vama verovatno niste nikad.

Naime, na društvenim mrežama pojavila se fotografija poruke koja je bila zalepljena za drvo na parkingu, a u kojoj se vlasnik vozila zahvalio nepoznatom vozaču koji mu je ostavio novac za štetu koju je prouzrokovao tokom isparkiravanja.

Međutim, kako se ispostavilo, novac nije bio potreban, pošto je šteta na vozilu već postojala pre kontakta i to je sam vlasnik “oštećenog” automobila priznao.

– Zamolio bih poštenog čoveka koji je juče (5. mart) ovde na parkingu zakačio Renult Clio i ostavio novac za štetu, da ako opet vidi taj auto na parkingu ostavi broj telefona na brisaču kako bih mu vratio novac jer 90% te štete je već bilo na autu od ranije- napisao je anonimni vlasnik udarenog automobila.

Njegova poruka izazvala je veliko oduševljenje na društvenim mrežama, ponajviše zbgo toga što bi svako drugi na mestu ovog vozača, uzeo novac i stavio ga u džep, bez obzira što isti nije zaslužen.

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech