Srijeda, 8. Maja 2024.
Preduzetništvo

Petar, vlasnik Violete: Neću da izvozim, BiH mora ima papir, pelene.. Njemačka nema, BiH ima tariguz (VIDEO)

Petar Ćorluka: Mora se znati u BiH ko zapovijeda,hitno vertikalna organizacija! Mjere Vlade -loše! Ne pojavljuju se Izetbegović i Čović,imat ćemo vremena da vidimo koliko je ko doprinio u ovoj situaciji! Dodik stalno nekud šeta…

Novalić nema dobar tim ni potporu,ne snalazi se,treba mu više stručnjaka u timu! Tek će u devetom i desetom mjesecu nastupiti recesija,otpuštanje radnika! Naše banke su najprofitabilnija organizacija u državi! Mjere potpunog moratorija na kredite! ! Bolje da Vlada ne plaća doprinose,podijelit će svojima!

Nudili su nam iz Britanije veliku cijenu,rekao sam ne,nije sve u novcu! Nije sve na prodaju,obraz je vrijedniji od novca! Kupio sam za 400.000 maraka medicinsku opremu u Kini,sada mi traže 200.000 maraka da mi to prebace!

Podijelit ćemo to u 38 bolnica i domova zdravlja kojima je najpotrebnije. Mi,domaći proizvođači ostali smo sami na policama u tržnim centrima,stranci su se povukli sa svojim proizvodima u svoje države! Budimo solidarni,nema nacije,vjere,entiteta,zavičaja u ovoj situaciji!

face.ba

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech