Četvrtak, 22. Februara 2024.
Sport

KKI Vrbas: U Sarajevo po pobjedu

Pred igračima Košarkaškog kluba invalida „Vrbas“ predstoji još jedan derbi susret u Premijer ligi BiH. Banjalučani ovog puta igraju u Sarajevu protiv domaće ekipe 3K, a u redovima aktuelnih šampiona BiH vjeruju kako će pobjedničku seriju nastaviti i u ovom okršaju koji je na programu u subotu, 24. oktobra sa početkom od 14 časova.
– Šta drugo da očekujemo već da ćemo zabilježiti novi trijumf, iako nam neće biti lako u duelu sa našim sportskim prijateljima iz Sarajeva. Naša ekipa se nalazi u odličnoj formi i sve to garantuje da će puržiti dobru partiju i naravno da ćemo se kući vratiti sa cijelim plijenom – jasan je Marinko Umičević, predsjednik Košarkaškog kluba invalida „Vrbas“.
Optimista uoči ovog meča je i Biljana Nedić koja nije nastupila u prošlom duelu u kojem je KKI „Vrbas“ dobio „Sanu“ iz Sanskog Mosta.
– Igramo protiv kvalitetnog rivala koji zaslužuje svaki respekt. Međutim, mi smo u ovom trenutku bolji tim i to ćemo naravno dokazati na terenu na kojem želimo da ostvarimo još jednu važnu pobjedu – istakla je Biljana Nedić.
I za deul protiv Sarajlija trener Goran Matić neće moći računati na kapitena Igora Ignjatovića kao ni na Antu Štimca.

 

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech