Petak, 29. Marta 2024.
Čelinac Puls Grada

Movember u Čelincu

Finalizirali pregovore oko organizacije prvog Movember u Čelincu koji ima za cilj puštanje brade i brkova tokom mjeseca novembra i da na taj način skrenemo pažnju i probudimo svijest muškaraca o prevenciji raka prostate i raka testisa, ali i da se napravi humanitarna akcija i skupi novac za pomoć oboljelima.

Tokom mjeseca novembra ćemo pripremiti nekoliko aktivnosti koje će biti posvećene muškom zdravlju i borbi protiv karcinova testisa i prostate.

Pozivamo sve “bradonje” i “brke” u Čelincu da se prijave za učešće na aktivnostima Movember u Čelincu i na takmičenje za najbradu i najbrku koje ćemo održati krajem novembra.

Tokom mjeseca novembra puštaćemo brade i brkove – brada treba da bude gusta i ne treba je puno sređivati, jer je cilj prihvatiti dlakavost s obzirom na tužnu činjenicu da oboljeli od raka upravo ostaju bez dlaka usred jakih terapija.

Hvala Milan Jovic ( Barbershop Brico ) i Miroslav Popovic ( Čičina Brada Pab ) što su prepoznali značaj Movembera i što ćemo zajedno pokrenuti jednu veliku pozitivnu priču!

Pridruži nam se! – napisao je Stefan Ličina na svojoj Facebook stranici.

Izvor: Facebook Stefan Ličina

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech