Utorak, 23. Aprila 2024.
Ljepota & Zdravlje Puls Grada

Svečano otvorenje nove Frizerland trgovine u Banjoj Luci

Na radost svojih brojnih kupaca i poslovnih partnera, Frizerland će vrata svoje nove trgovine otvoriti u utorak, 2.11.2021. u Banjoj Luci.

Banjolučka poslovnica biće svečano otvorena u 12 sati, u Mercator Centru Borik na adresi Aleja Svetog Save 69, a povodom otvorenja Frizerland će svoje kupce iz Banje Luke obradovati jedinstvenim popustom od 20% na cjelokupnu ponudu.

U prostoru od 250 m2 , svi profesionalci, ali i ljubitelji profesionalne opreme i kozmetike uskoro će moći da pronađu top proizvode vrhunskih brendova kao što su Matrix, Wahl (Moser, Ermila), Cocochoco, Young, Proraso, Creative Nail Design (CND), Ardell, Depilève, Black Professional Line, Framar, Andis, Olivia Garden, Termix i mnogi drugi. Za svoje kupce u Banjoj Luci, i nakon otvorenja, Frizerland priprema i nagradna darivanja i druga brojna iznenađenja.

Za frizere, kozmetičare i sve beauty profesionalce Frizerland nudi mogućnost učlanjenja u svoj sada već poznati ProClub koji im omogućava niz posebnih popusta i pogodnosti.

Frizerskim i kozmetičkim salonima takođe stoje na raspolaganju i Frizerland komercijalisti, kod kojih frizeri i kozmetičari mogu ostvariti svoj fiksni popust za profesionalce, te dobiti dostavu narudžbi direktno u salon.

Radno vrijeme Frizerland trgovine u banjalučkom Mercator Centru Borik (na prvom spratu), biće od ponedjeljka do subote od 9-21 sat, te nedjeljom od 9-16 sati.

Ljubazno osoblje Frizerlanda kupcima će biti na raspolaganju i putem e-maila: banjaluka@frizerland.ba , telefonskog broja: 051 265 656, kao i putem mobilnog telefona/ vibera/ whatsappa: 063 046 374.

Ovo će biti četvrta po redu poslovnica u vlasništvu preduzeća Frizerland d.o.o., pored maloprodajnih trgovina u Vitezu, Tuzli i Sarajevu (Importanne centar). Osim vlastitih poslovnica, Frizerland ima franšizu u Zenici, te dva predstavništva u Hrvatskoj (Križevci i Kaštel Novi).

Za svoje kupce i klijente, Frizerland je mnogo više od trgovine, tako što im pruža niz drugih usluga i mogućnosti – edukacije, stručne savjete i preporuke, te različite evente i susrete.

Raduju se susretima sa vjernim kupcima i poslovnim partnerima u Banjoj Luci!

Više informacija o Frizerland ponudi možete naći na web sajtu frizerland.ba

Dobro došli!

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech