Petak, 26. Aprila 2024.
Putovanja & Zanimljivosti

Dnevni horoskop za 15.04.2023.

Ovan

POSAO: U ovom periodu planete vam pružaju veliku podršku što se tiče saradnje s inostranstvom. Motivisani ste, ali bi trebalo da poradite na dodatnim pripremama da biste prešli na viši nivo poslovanja.

LJUBAV: Vaš odnos s partnerom prolazi kroz problematičan period, pa su moguće rasprave u dosta napetoj atmosferi. Uprkos tome, pronaći ćete kompromisno rešenje. .

ZDRAVLJE: Promenite režim ishrane.

Bik

POSAO: Dobro čuvajte svoju poziciju jer postoji mogućnost da ćete biti u situaciji da radite pod pojačanim pritiscima od nadređenih. Možete imati poteškoće u pregovorima s nadređenima.

LJUBAV: Dolazi do pozitivnih promena u vezi s partnerom. Očekuje vas strastvena avantura s osobom koju duže poznajete. Pozitivna iznenađenja.

ZDRAVLJE: Osetljivost grla.

Blizanci

POSAO: Usredsredite se na to da se predstavite u što boljem svetlu pred novim poslodavcima, budući da vas očekuje dobra poslovna ponuda. Ključ uspeha je u samopouzdanju.

LJUBAV: Partner je izgubio poverenje u vas, ali ćete uspeti to da prevaziđete kroz konstruktivan razgovor. Uspešno ćete prevazići krizni period.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

Rak

POSAO: Proširenje posla doprineće većem uspehu na finansijskom planu. Proširujete krug saradnika. Uspeh u oblastima trgovine i uslužnih delatnosti.

LJUBAV: Postoji mogućnost da impulsivn reagujete, čak i na sitnice, pa su moguće rasprave s partnerom. Slobodne očekuje početak strastvene ljubavne veze.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate.

Lav

POSAO: Bićete dodatno opterećeni poslom i obavezama koje ranije niste imali u planu. Ovog puta se oslonite na kolege. Uspeh vas očekuje u saradnji s inostranstvom, pa neke poslove možete uspešno ugovoriti.

LJUBAV: Neophodno je da se više posvetite partneru i porodici. To će doprineti poboljšanju kvaliteta vaše komunikacije i većem razumevanju.

ZDRAVLJE: Bol u leđima.

Devica

POSAO: Uprkos tome što ćete uspeti da nastavite posao s inostranstvom, postojaće preduslovi. Neočekivani splet okolnosti, prepreke s dokumentima ili pravnim rešenjem. Ključ uspeha je strpljenje.

LJUBAV: Početak nove ljubavne veze s osobom koju ste upoznali preko društvenih mreža. S vremenom možete otkriti da vam je ta osoba srodna po senzibilitetu.

ZDRAVLJE: Odlično.

Vaga

POSAO: Budite strpljivi i sačekajte trenutak da pređete na bolje plaćeno radno mesto. Pre svega, pravi splet okolnosti sastojaće se u podršci veoma uticajne osobe. Čuvajte se novih kolega jer su mogući rivalski odnosi.

LJUBAV: Nakon ozbiljnog razgovora i vaše kritike na račun onoga što vam smeta kod njega, partner će početi da se ponaša u skladu s vašim očekivanjima.

ZDRAVLJE: Solidno.

Škorpija

POSAO: Iskoristite povoljne aspekte koji vam omogućavaju da se osamostalite i započnete privatni biznis. Zahvaljujući podršci okoline u ovom periodu možete postići mnogo više nego ranije.

LJUBAV: Imate mogućnost da upoznate osobu koja će vas oduševiti, i to ne samo izgledom već i unutrašnjim kvalitetima.

ZDRAVLJE: Unosite više vitamina.

Strelac

POSAO: Očekuju vas važne vesti i poslovni sastanak na kojem možete potpisati ugovor o dugoročnoj saradnji s inostranstvom.

LJUBAV: Povoljna energija vas okružuje na ljubavnom planu jer vam sve vreme donosi pojačan ljubavni magnetizam. Moguć početak nove emotivne veze, u kojoj će vladati velika strast.

ZDRAVLJE: Odlično.

Jarac

POSAO: Možete biti pod velikim pritiskom obaveza i da ne znate šta pre da uradite. Zato će biti važno da prenesete ovlašćenja na pouzdane saradnike. Uspešan dogovor.

LJUBAV: Ovaj period može vam doneti stabilizaciju u odnosu s partnerom jer ćete razmirice koje su vas ranije potresale ostaviti iza sebe, kao i sve one koji su se mešali u vaš odnos.

ZDRAVLJE: Bolovi u zglobovima.

Vodolija

POSAO: Sledi vam uspeh kroz originalne ideje kojima ćete uspeti da stvorite konkurentnu prednost. Imaćete višestruki izvor prihoda jer se može desiti da radite dva posla odjednom.

LJUBAV: Želite istovremeno da ostanete nezavisni i budete u lepoj vezi s osobom koja vam se dopada. Budite oprezni jer bi se ta veza s vremenom mogla iskomplikovati.

ZDRAVLJE: Nesanica.

Ribe

POSAO: Tokom ovog perioda možete da naiđete na probleme kad je u pitanju dinamiku poslovanja i priliv novca. Povećan obim posla zahtevaće dobru organizaciju i pouzdan tim saradnika.

LJUBAV: Slobodne očekuje poznanstvo s osobom koja je dosta starija. Moguća je ljubav na prvi pogled.

ZDRAVLJE: Proverite vid.

srecna republika rs

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech