Četvrtak, 20. Juna 2024.
Puls Grada

Park „Petar Kočić“: Danas počinje četvrti „Ponosni sajam“

Fondacija „Za porodicu“ u saradnji sa Gradom organizuje četvrti po redu „Ponosni sajam“, koji će i zvanično biti otvoren danas u Parku „Petar Kočić“ sa početkom od 10.00 časova.

-Zbog pozitivnih reakcija, Fondacija „Za porodicu“ u saradnji sa Gradom Banja Luka organizuje četvrti „Ponosni sajam“ koji će biti održan u Parku „Petar Kočić“ danas i u nedjelju, odnosno 3. i 4. juna u periodu od 10.00 do 20.00 časova. Na sajmu će biti  izloženo cvijeće, proizvodi od meda, zdrava hrana, ručni radovi, prirodna kozmetika i još mnogo toga – navedeno je u saoštenju organizatora.

Poručuju kako u cilju ekonomskog osnaživanja porodica sa troje i više djece koje se bave proizvodnjom roba i usluga, organizuje se promocija i prodaja putem aplikacije „Za porodicu“.

Pored toga, navode kako Fondacija u okviru programa obilježavanja Međunarodnog dana porodice 15. maja, već tri godine uzastopno organizuje sajmove na platou ispred Krajiške kuće.

-Upravo ovakvi sajmovi izazovu veliko interesovanje naših sugrađana, a porodice proizvođači imaju priliku da pokažu šarolikost svojih proizvoda. Grad Banja Luka, pored toga što je partner Fondacije „Za porodicu“, je i grad koji je prijatelj porodice – navode u saopštenju.

 

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech