Subota, 4. Maja 2024.
Puls Grada

Petak u Art dvorištu: Koncert „Coffee Shop kolektiva“ iz Niša

U Art dvorištu Banskog dvora u petak, 14. jula sa početkom u 21.00 čas, biće održan koncert „Coffee Shop kolektiva“ iz Niša.

„Coffee Shop kolektiva“ je pravi reprezent drugog najvećeg grada u Srbiji, koji se često spominje kao fank prestonica. Ovaj sastav čine Vladimir Jelenković (klavijature i bas) Vladimir Vladika Bogosavljević (gitara) Andreja Ćirić (saksofon) Marko Kasumović (trombon) i Đorđe Hartl (bubnjevi) – navedeno je u saopštenju.

Dodaju kako je u pitanju muzički kolektiv, koji je napravljen sa jednim ciljem, da poveže različite muzičke žanrove u jedan i omogući slušaocu jedinstveni doživljaj spajanja muzičkih sfera i fuziju jedinstvenih muzičkih motiva.

-Pripremite se da budete odvedeni na putovanje kroz žanrove, gde se klasični zvuci funk muzike isprepliću sa elektronskim ritmovima i sofisticiranim dodirom jazza. Ovaj spektakl muzičke kreativnosti spojiće najbolje elemente svakog žanra i stvoriti jedinstveno iskustvo za vas.

Članovi poručuju da, bez obzira na to da li ste ljubitelj elektronske muzike, džeza  ili fanka, ova veče će zadovoljiti svačiji ukus i pružiti vam jedinstveno iskustvo koje ćete dugo pamtiti. Neka vas ponese muzika, prepustite se ritmu i doživite nešto što prevazilazi granice konvencionalnih žanrova.

Besplatne pozivnice mogu se preuzeti na biletarnici Banskog dvora od četvrtka 6. jula u periodu od 12.00 do 18.00 časova, svakim radnim danom osim vikendom.

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech