Petak, 17. Maja 2024.
Puls Grada

Radno vrijeme za vaskršnje praznike u Banjaluci

BANJALUKA – Povodom predstojećih vaskršnjih praznika u Banjaluci će doći do izmjene radnog vremena za pravna lica i preduzetnike koji posluju na području grada.

Kako navode iz Gradske uprave, u dane pravoslavnog Vaskrsa, koji je po Zakonu o praznicima Republike Srpske vjerski praznik, za vjernike pravoslavne vjeroispovijesti neradni dani biće 3. maj (pravoslavni Veliki petak), kao, i 06. maj (Vaskršnji ponedjeljak).

Gradska uprava  – Ne radi

Dežurne službe

Služba porodične medicine – dežurni timovi u Poliklinici i u Platonovoj ulici, radiće u dvije smjene, od sedam do 20 časova, služba za stomatološku zdravstvenu zaštitu – dežurni stomatolog radiće u stomatološkoj ambulanti u Službi hitne medicinske pomoći 24 časa, dok će specijalističke pedijatrijske ambulante raditi od sedam do 15 časova, u pedijatrijskim ambulantama u Poliklinici.

“U poslijepodnevnim i večernjim časovima djeca se zbrinjavaju u ambulantama porodične medicine u Poliklinici i u Platonovoj ulici, a nakon 20 časova pacijente će zbrinjavati Služba hitne medicinske pomoći”.

Javni gradski i prigradski prevoz

Odjeljenje za saobraćaj i puteve obavještava putnike, da će autobusi javnog gradskog i prigradskog prevoza na području grada saobaraćati u petak i ponedeljak po redu vožnje od subote.

Apoteka

Dežurna apoteka za vrijeme vaskršnjih praznika biće “1. maj” u Ulici Milana Tepića.

Tržnica

Od osam do 15 časova.

nezavisne.com

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech