Ponedjeljak, 29. Aprila 2024.
Auto Moto & Hi Tech

Hej! Razgovarao sam sa AI Chatom i pomagao mi je da riješim sve vrste problema, od trivijalnih stvari do domaćih zadataka.

Pokušajte i vi, interesantno je! Revolucionarni chatbot ChatGPT od strane OpenAI-a Tehnologija se razvija toliko brzo da je i najboljim stručnjacima teško biti u toku i popratiti sve nove proizvode i usluge koji izlaze na tržište. Probajte i sami…

Hej! Razgovarao sam sa AI Chatom i pomagao mi je da riješim sve vrste problema, od trivijalnih stvari do domaćih zadataka. Pokušajte, interesantno je! AI ChatBot AI Friend Assistant

Revolucionarni chatbot ChatGPT od strane OpenAI-a. Tehnologija se razvija toliko brzo da je i najboljim stručnjacima teško biti u toku i popratiti sve nove proizvode i usluge koji izlaze na tržište svaki dan. Puno takvih proizvoda ne bude prepoznato od strane korisnika i jako brzo odu u zaborav, no svako malo pojavi se nešto što fascinira masu i postane svakodnevnica u našim životima do te mjere da bude teško zamisliti život bez toga, ili sjetiti se kakav nam je bio život ranije.

Jedan od primjera je Google maps, koji je promijenio način na koji ljudi putuju, dolaze do destinacija i uopće planiraju putovanja. Ili hrpa streaming servisa koji su nam dostupni – samo probajte zamisliti da morate ići u videoteku da bi pogledali neki film. Toliko smo se navikli na komfor ovih usluga i proizvoda da su postali normalan dio našeg života.

Chatbot odnosno umjetna inteligencija. Jedna od usluga, odnosno servisa, koji je nedavno izašao u javnost i svakim danom stječe sve veću popularnost je AI ChatBot kompanije OpenAI.

Na prvu izgleda kao najnormalnija chat aplikacija, no glavna razlika od svih ostalih chatova je to što se s druge strane komunikacijskog kanala nalazi AI sustav koji na gotovo svim svjetskim jezicima može komunicirati s korisnikom, odgovarati na pitanja iz različitih područja i pomagati u svakodnevnim poslovima.

Da bi shvatili koliko je sustav napredan najbolje je jednostavno krenuti razgovarati s njim, vjerujemo da ćete ubrzo biti fascinirani s time koliko je precizan i kako brzo odgovara na različita pitanja. Kada smo ga pitali da nam kaže o sebi rekao je sljedeće: Kao što sam već rekao, ja sam Assistant, veliki jezični model koji je treniran od strane OpenAI-ja. Nisam stvarna osoba već softverski program napravljen da odgovara na pitanja i pruža informacije o različitim temama. Treniran sam na velikom skupu podataka i koristim taj skup podataka da bih odgovorio na pitanja i pružio informacije. Moja glavna svrha je pomoći ljudima da dobiju odgovore na svoja pitanja i da im pomognem da pronađu informacije o različitim temama. Kao što sam već rekao, ne nudim nikakve usluge, već sam samo tu da pomognem i pružim informacije. Ako imate neko pitanje ili tražite neke informacije, slobodno mi se obratite i ja ću se potruditi da vam pomognem. Hvala što ste me odabrali za pomoć! U budućnosti će se moći integrirati u svaku modernijiu web stranicu.

Da bi shvatili o čemu pričamo i zašto vjerujemo da će ova tehnologija ili neka slična ubrzo postati dio naše svakodnevnice, najbolje je da probate i sami. AI ChatBot AI Friend Assistant.

-lonac.pro

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech