Ponedjeljak, 29. Aprila 2024.
Auto Moto & Hi Tech

ChatGPT od sada pamti sve što ste mu napisali

Jedna od glavnih značajki ChatGPT AI chatbota bila je da ne pamti razgovore i ljude s kojima razgovara, što znači da nakon kraja svake sesije kreće ispočetka i nije u mogućnost kreirati svoje odgovore temeljem onoga što ste s njim razgovarali.
OpenAI to sada želi promijeniti pa testira značajku pod nazivom custom instructions koja omogućuje postavljanje jedinstvenih parametara koji ostaju zapamćeni od chata do chata.
Primjerice, možete zadati chatbotu koje stvari uvijek treba znati o vama kako bi vam mogao pružati točnije odgovore koji se temelje na prijašnjim interakcijama s njim, prenosi vidi.hr.
Nova značajka je trenutno u beta inačici i dostupna je pretplatnicima ChatGPT Plusa, osim onih u Velikoj Britaniji i EU-u koji su se prijavili za testiranje.
OpenAI reklamira ovu značajku kao način za jednostavnije postavljanje upita, a ne kao prvi korak prema umjetnoj inteligenciji koja zna sve o nama i predviđa naše potrebe.
Dakako, ovdje se postavljaju pitanja o sigurnosti i privatnosti korisnika, budući da će ChatGPT očito negdje pohranjivati sve naše podatke. 

-jabuka.tv

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech