Četvrtak, 20. Juna 2024.
Nekategorisano

Test ličnosti – otkrijte koliko ste emocionalno zreli

Saznajte koje su vaše unutrašnje godine i koliko imate životne mudrosti. Potrebno je samo da odgovorite šta ste prvo primetili na ovoj fotografiji. Otkrijte koliko ste emocionalno zreli!

Emocionalna zrelost znači da smo dostigli određeni nivo odgovornosti i da smo u stanju da kontrolišemo svoje emocije. Podrazumeva da znamo kako da iskoristimo stečeno znanje i emocionalno iskustvo za dobrobit sebe i drugih.

Kako biste uradili test koji otkriva koliko ste emocionalno zreli, samo treba da pogledate sliku i prvo odgovorite šta ste videli.

Kuća

Ako je prva stvar koju ste videli bila kuća, onda to znači da protok vremena nije pogodovao vašoj mentalnoj zrelosti. Čini se da ste “zaglavili” u adolescenciji.

Sagledavate svet očima tinejdžera, nesigurnog u budućnost i u sopstvenim težnjama. Vreme je da živite život sa određenim ciljevima i da se oslobodite stidljivosti i straha.

Suncokreti

Ako ste, gledajući sliku, primetili suncokrete, onda to ukazuje da je nivo vaše mentalne zrelosti 25 godina. U ovom dobu počinjete da sagledavate stanje i naporno radite da biste imali ispunjen život i moralno i finansijski.

Ovo je vreme velikih promena. Ovo je neka vrsta dobrog trenutka, jer imate mlad i bistar um, sa velikim izgledima za rast i razvoj. Vaša zrelost ima odličan kvalitet: dobar ste analitičar.

Violinista

Ako ste, gledajući sliku, videli čoveka kako sedi na tremu sa violinom, onda to znači da je vaša emocionalna zrelost bila oko 30 godina. Do ovog trenutka već čvrsto znate u kom pravcu želite da idete i počinjete da pravite prvi napredak.

Sa 30 godina često se pored nas pojavljuju pouzdani prijatelji, koji su ostali u našim životima, provereni vremenom.

Vi ste zrela osoba, mudra, ali nikada ne prestajete da održavate malo lakoće i smisla za humor. Vaši prijatelji su vam neverovatno dragoceni, uvek ćete priskočiti u pomoć, dati savete i podršku.

Ljudi

Ako vidite ljude u zelenoj odeći i sa žutim kapuljačama, to znači da imate najviši mogući stepen zrelosti. Bez obzira na godine i životno iskustvo, vi ste mudra, zrela i pouzdana osoba.

Učili ste iz svog iskustva i uvek se trudite da pomognete ljudima i pružite im podršku. Drugi vas vide kao osobu koja motiviše.

Izvor: Prva

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech