Četvrtak, 23. Maja 2024.
Puls Grada Sport

KKI Vrbas domaćin “Turnira prijateljstva Goran Krsmanović”: Prvi meč sa Rusima

Utakmicom između Košarkaškog kluba invalida Vrbas i KK Krila Barsa iz ruskog grada Kazanj počinje “Turnir prijateljstva Goran Krsmanović”.

Susret je na program u subotu, 23. septembra u banjalučkoj dvorani Obilićevo sa početkom od 11.30 časova.

Nakon toga uslijediće svečano otvaranje ovog renomiranog turnira koji se igra u znak sjećanja na rano preminulog Gorana Krsmanovića koji je bio prvi kapiten banjalučkog tima i ujedno predsjednik klupske Skupštine.

– Dugo smo radili na pripremama na organizaciji ovog turnira i nema sumnje da ćemo na najbolji način dočekati naše sportske prijatelje iz Rusije, Bijeljine i Gradiške. Moram istaći da je i ovo jedan od načina kojim pokazujemo da nikada nećemo zaboraviti našeg vječitog kapitena Gorana Krsmanovića. Drago nam je što u našoj sredini možemo ugostiti rusku ekiku Krila Barsa i ovom prilikom sa njima ćemo potpisati Povelju o saradnju, a istu ćemo potpisati u subotu, izjavio je Marinko Umičević, predsjednik Košarkaškog kluba invalida Vrbas.

Turnir se igra u subotu , a u ostalim utakmicama sastaju se: KKI Vrbas – selekcija Bijeljina/Gradiška (13.30) i KK Krila Barsa – selekcija Bijeljina/Gradiška (15.15 časova).

RTRS

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech