Subota, 27. Jula 2024.
Kutak za roditelje Puls Grada

Preventivni pregledi u tvornici obuće Bema povodom obilježavanja Svjetskog dana srca

Tim Doma zdravlja Banjaluka koji čine ljekari, medicinski tehničari i studenti medicine danas je nastavio preventivne preglede u tvornici obuće Bema povodom obilježavanja Svjetskog dana srca.
Svi zainteresovani radnici su i danas imali priliku da obave antropometrijsko mjerenje, mjerenje krvnog pritiska i nivoa šećera u krvi.
Tvornicu obuće Bema danas je posjetila i prim. Dr Vedrana Antonić Kovljenić, zamjenik direktora Doma zdravlja Banjaluka koja se uvjerila u odličnu organizaciju preventivnih pregleda.
S obzirom da je već tokom prvog dana pregleda zabilježen veći broj radnika sa povišenim nivoom sećera u krvi, Dom zdravlja je tvornici obuće Bema uručio donaciju od 20 aparata za mjerenje nivoa glukoze u krvi. Aparati će biti uručeni radnicima, a dva su već poklonjena kolegama i olakšaće im svakodnevnicu, te se zahvaljujemo Domu zdravlja Banjaluka na vrijednoj donaciji.
Preventivni pregledi su organizovani u sklopu obilježavanja Svjetskog dana srca, a u narednom periodu biće organizovani specijalistički pregledi.
Tvornica obuće Bema redovno organizuje zdravstvene preglede za svoje radnike , te još jednom ističemo da smo zahvalni za odličnu saradnju sa Domom zdravlja Banjaluka.
Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech