Četvrtak, 23. Maja 2024.
Kultura & Obrazovanje

Ponedjeljak u Banskom dvoru: Promocija zbirke poezije “Ponekad se probudiš u Beogradu“ autora Vladimira Skočajića

U Vijećnici Kulturnog centra Banski dvor u ponedjeljak, 13. novembra sa početkom u 19.00 časova, autor Vladimir Skočajić Skoča publici će predstaviti svoju prvu zbirku poezije “Ponekad se probudiš u Beogradu”.

-U ponedjeljak13. novembra u goste nam dolazi Vladimir Skočajić Skoča. Do sada neki od vas su imali priliku da upoznaju Vladimira kroz programe “Imperativa”, kroz njegove priče i muziku.Rođen je u Beogradu 1978. godine. Studirao je srpski jeziki i književnost, pa filozofiju. Nije položio ni jedan ispit ni na jednom fakultetu. Zaposlio se na radiju B92 2001. godine i bio je autor muzičke emisije Gistro FM od 2005. godine. Kada je ukinut radio B92 u ljeto 2015, Gistro FM se seli na internet. Pisao je tri godine za Politikin zabavnik, uređivao muzičku Hit stranu. Bira muziku i pravi nekoliko emisija na online radiju Radio Aparat, od njegovog osnivanja 2016. godine. Objavljivao je priče i tekstove na nekoliko portala, a već desetak godina piše kolumnu „Pop ćoše“ u kulturnom dodatku Politike. Izdavačka kuća Booka mu je 22. maja 2023. godine objavila prvu zbirku poezije “Ponekad se probudiš u Beogradu”. U prodaji je drugo izdanje knjige – navedeno je u saopšenju Banskog dvora.

Svi zainteresovani svoje besplatne pozivnice mogu preuzeti na biletarnici Banskog dvora svakog radnog dana od 12.00 do 18.00 časova.

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech