Četvrtak, 22. Februara 2024.
Putovanja & Zanimljivosti

Danas je magičan datum 11.11. i evo šta treba da uradiš kako kažu da bi ti sve išlo kao po loju

Razmislite šta želite da stvorite i privučete u svoj život.

Stiže 11. novembar vibrantno snažan dan, dan kada primamo duboke duhovne poruke, imamo mogućnost duhovnog buđenja i razumijevanja svrhe. Ovaj dan ima brojčani kod 1111, koji je broj moći u astrologiji. Ako postoji nešto što želite manifestovati, ovo je dan da odredite svoje namjere, 11. novembar je izuzetno snažan dan za otvaranje srca i jačanje energije srčane čakre. To je takođe snažan dan za molitvu, ritualni rad, ali i za djelovanje.

Novembar je uvijek poseban mjesec jer sadrži vibraciju broja 11. Broj 11 u numerologiji ima gotovo isto značenje kao i jedan, ali s udvostručenom i povećanom snagom. U numerologiji, 11 je glavni broj, povezan s višim područjima, božanskim i duhovnim buđenjima. Predstavlja dolazak u potpunu usklađenost sa vašim istinskim i najvišim ja.

Broj 11 takođe je naš podsjetnik da, iako se činimo odvojenim pojedincima, zapravo smo svi povezani i dio veće cjeline. To se vidi u dvaput ponovljenom broju 1 i činjenici da kada se cifre saberu, 11 nam daje 2, što je viša oktava – i ima moć povezivanja.

Broj 11 povezan je s višim područjima. Čak i sam broj 11 izgleda kao dva stuba. Broj 11 označava nov početak, otvaranje novim znanjima i inicijaciju.

Ovaj numerološki niz događa se da nas podsjeti na sinhronicitet između unutrašnje svijesti i spoljnog svijeta.

Cijeli novembar možemo koristiti više vibracije. Možemo pronaći veći napredak kroz meditaciju, provođenje vremena u prirodi, vođenje dnevnika i fokusiranje na zahvalnost, prenosi Zadovoljna.rs.

Jedanaesti novembar je moćno vrijeme da promijenite svoj život, postavite namjere ili dublje kopate kako biste otkrili istinu. Nova buđenja, nove informacije i novi nivoi prosvjetljenja – sve je to moguće na ovaj dan.

Ako postoji nešto što želite manifestovati ili želja koju želite poželjeti, ovo je dan da odredite svoje namjere!

Odlučnost, samouvjerenost, hrabrost i prodornost samo su neke od karakteristika koje se vežu uz broj 1. To je broj spiritualnog buđenja i označava jačanje svijesti.

Ovaj nas broj, a pogotovo kada se pojavljuje u nizovima, podstiče da razmislimo o novim mogućnostima, počecima i projektima, te da vizualizujemo pozitivan ishod.

Glas Srpske

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech