Četvrtak, 23. Maja 2024.
Putovanja & Zanimljivosti

DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK 16. NOVEMBAR: Blizancima susret sa nekadašnjom simpatijom, Strelčeve očekuje putovanje

Ovan

Napet aspekt između Meseca u astrološkom polju karijere i vašeg vladaoca Marsa, čini vas nervoznijim i sklonim raspravama sa nadređenima, ali i sa ljubavnim partnerom. Poslušajte savet jednog Strelca. Susret sa osobom koja često putuje zbog posla.

Bik

Mesec u stidljivom Jarcu obrazuje kvadrat sa vašim vladaocem Venerom, što nepovoljno deluje na odnos sa ljubavnim partnerom. Trigon sa Jupiterom u vašem znaku donosi vam uvećanje prihoda preko poslova sa nekretninama i građevinskih radova. Nesanica.

Blizanci

Vaš vladalac Merkur, koji upravlja i vašim privatnim ili honorarnim poslovima, u dobrom aspektu sa Mesecom u astrološkom polju finansija, donosi vam dogovor sa osobom na položaju i novac. Predveče moguć strastveni susret sa starom simpatijom.

Rak

Vaš vladalac Mesec, simbol osećanja, u kvadratu sa Venerom, donosi vam vanredne troškove. Pozicija Saturna, vladaoca partnerskih odnosa, donosi prijatne zajedničke trenutke sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom. Smanjite unos šećera.

Lav

Dobar aspekt između vašeg vladaoca Sunca i Meseca, odgovara Lavovima koji se bave porodičnim biznisom ili samostalnom delatnošću. Pozicije Saturna, slobodnim Lavovima donosi susret sa starom simpatijom ili poznanstvo sa šarmantnom osobom.

Devica

Trigon između vašeg vladaoca Merkura, koji vlada i vašom karijerom, odgovara vam ako radite u medijima, marketingu, IT sektoru. Aspekti sa Neptunom, planetom zabluda, čine vas sklonim pogrešnim odlukama kada se radi o voljenoj osobi.

Vaga

Mesec u Jarcu pravi napet aspekt sa vašim vladaocem Venerom, pa može da vam kasni isplata nekog honorarnog aranžmana, naročito ako ste preko posla prisutni u javnosti. Konflikti sa članovima porodice, saradnicima i kolegama. Osetljiva koža.

Škorpija

Pozicija vaših vladalaca, Marsa i Plutona, donosi vam novac preko poslova koji podrazumevaju češća putovanja. Aspekti Meseca u poslovičnom Jarcu, koji upravlja pravnim procesima, donose vam podršku osobe angažovane na nekom društvenom projektu.

Strelac

Mesec prelazi preko vašeg astrološkog polja posla u dobrom aspektu sa vašim vladaocem Jupiterom, što vam donosi novac, kao i dogovor sa uglednom osobom. Izbegavajte rasprave sa ženama. Moguć odlazak na kraći zajednički put sa voljenom osobom.

Jarac

Mesec u vašem znaku obrazuje dobre aspekte sa vašim vladaocima Saturnom i Uranom čineći vas još praktičnijim i racionalnijim. Novac pristiže preko kreativnih delatnosti. Dopadate se osobi koju poznajete preko službenih kontakata.

Vodolija

Mesec danas upravlja vašim poslovima iz astrološkog polja tajni, pa možete da očekujete neku uplatu iz inostranstva. Dogovor koji ste morali da odložite, opet je na dnevnom redu. Voljena osoba želi da razgovarate o sređivanju stambenog prostora.

Ribe

Mesec u uzdržanom Jarcu danas utiče na promene vašeg raspoloženja. Dobar aspekt sa vašim vladaocem Neptunom, planetom ljubavnog zanosa, nagoveštava susret sa osobom koja vam može prećutati da je zauzeta. Izbegavajte alkohol.

Magazin Novosti RS

 

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech