Četvrtak, 20. Juna 2024.
Puls Grada

Novogodišnji koncerti na trgu ispred sportske arene kod Parka „Mladen Stojanović“

Nakon detaljne analize, donijeli smo odluku da centralno obilježaavnje proslave Nove godine bude na novom trgu kod sportske arene uz Park Mladen Stojanović.

Poručio je ovo gradonačelnik, Draško Stanivuković koji je naglasio da je gradska administracija stava, zajedno sa inženjerima građevinske struke da gradilište kod hotela „Palas“ nije bezbjedno za organizovanje događaja koji bi mogao okupiti i do nekoliko desetina hiljada ljudi.

-Poštujući zakupce koji su iznajmili objekte u sklopu “Zimzobala”, umjesto Nove godine, na Trgu će biti organizovana dnevna žurka, dječija Nova godina, te još jedan koncert prije obilježavanja Dana Republike Srpske, što će svakako biti novi sadržaji koji nisu organizovani prethodnih godina. Pored Zimzobala, Banja Luka će dobiti i Zimzopark sa novim atrakcijama u sklopu Parka Mladen Stojanović – kazao je on.

Istovremeno je poručio kako su otvoreni za razgovore sa zakupcima kućica u Parku „Petar Kočić“ kao i za pronalaženje načina da ih dodatno podržimo.

-Uvjeren sam da će ovaj koncept obilježavanja Nove godine svima donijeti više. Naša obaveza je prije svega da vodimo računa o bezbijednosti naših sugrađana i gostiju, i to ovakvom odlukom i činimo – zaključio je gradonačelnik.

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech