Četvrtak, 23. Maja 2024.
Putovanja & Zanimljivosti

Dnevni horoskop za 18. novembar 2023. godine

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 – 20. 4)

Sa Mesecom u 11. astrološkoj kući u sekstilu sa vašim vladaocem Marsom, vaš društveni život postaje bogatiji, stičete nove prijatelje i uspostavljate nove poslovne veze. Trigon sa Venerom, donosi vam prijatne trenutke sa voljenom osobom.

BIK (21. 4 – 21. 5)

Mesec u desetom astrološkom polju u trigonu sa vašim vladaocem Venerom, planetom ljubavi ali i posla, donosi vam uvećanje prihoda. Kvadrat sa Jupiterom u vašem znaku, čini vas sklonim preterivanju, naročito kada je reč o trošenju novca.

BLIZANCI (22. 5 – 21. 6)

Mesec u Vodoliji, predveče, obrazuje dobar aspekt sa vašim vladaocem Merkurom, planetom biznisa, donoseći vam vesti o novcu iz inostranstva. Pozicija Venere, koja upravlja vašim ljubavnim životom, donosi vam susret sa šarmantnim osobom.

RAK (22. 6 – 22. 7)

Sa vašim vladaocem Mesecom u osmom astrološkom polju, pravite ambiciozne, čak megalomanske planove kada se radi o ulaganju novca u neki projekat. Trigon sa Venerom, vladaocem vaše karijere, pogoduje Rakovima koji imaju porodični biznis.

LAV (23. 7 – 22. 8)

Mesec u Vodoliji pravi dobar aspekt sa Venerom, vladaocem vaše karijere, donoseći vam uspeh i novac, ako se bavite pravom, zakonodavstvom, diplomatijom, umetnošću, kreativnim izražavanjem. Vanredni izdaci. Problemi sa cirkulacijom.

DEVICA (23. 8 – 22. 9)

U večernjim satima, Mesec obrazuje sekstil sa vašim vladaocem Merkurom u šestom astrološkom polju, donoseći zaradu Devicama koje se bave uslužnim delatnostima, kao i lekarima, veterinarima, zanatlijama, poljoprivrednicima. Glavobolja.

VAGA (23. 9 – 22. 10)

Mesec koji upravlja vašom karijerom, obrazuje trigon sa vašim vladaocem Venerom u vašem znaku, donoseći vam susret sa šarmantnom osobom, u nekom restoranu, kafiću, klubu, na sportskoj tribini. Izbegavajte nepotrebne troškove.

ŠKORPIJA (23. 10 – 22. 11)

Sa Mesecom astrološkoj kući privatnosti koji pravi dobar aspekt sa Venerom, novac vam pritiče preko paralelnih ili honorarnih poslova. Tajni ili romantični susret sa lekar(k)om ili osobom koja se bavi kreativnim zanimanjem ili naukom.

STRELAC (23.11 – 21. 12)

Mesec u astrološkom polju mentalnog stanja i biznisa, pravi napet aspekt sa vašim vladaocem Jupiterom, čineći vas nestrpljivijim i sklonim preterivanju u trošenju novca i hrani. Trigon sa Venerom donosi vam novac preko poslova sa strancima.

JARAC (22. 12 – 20. 1)

Mesec, koji upravlja vaših partnerskim odnosima, uveče pravi dobar aspekt s vašim vladaocem Saturnom, čineći vas spremnim za dogovor sa emotivnim, ali i poslovnim partnerom. Trigon sa Venerom, koja upravlja vašom karijerom, donosi vam novac.

VODOLIJA (21. 1 – 19. 2)

Mesec u vašem znaku u dobrom aspektu sa Venerom u devetoj astrološkoj kući, vodi vas na put i donosi uvećanje prihoda preko poslova sa strancima. Slobodne Vodolije u nekom klubu, u večernjim satima, mogu da upoznaju atraktivnu osobu.

RIBE (20. 2 – 20. 3)

Mesec u 12. astrološkom polju, pravi napet aspekt sa vašim suvladaocem Jupiterom, čineći vas nestrpljivijim i nervoznijim. Pozicija Merkura, vladaoca partnerskih odnosa, donosi vam povoljan poslovni dogovor sa osobom na položaju. Glavobolja.

Magazin Novosti RS

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech