Četvrtak, 22. Februara 2024.
Putovanja & Zanimljivosti

DNEVNI HOROSKOP ZA 27. NOVEMBAR 2023

OVAN

POSAO: Danas vam je jedan od onih dana kad se raspoloženi i sve vam ide od ruke. LJUBAV: Slobodni Ovan želi ljubav sa Strelcem. Zanimljiva kombinacija dve vatre. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK

POSAO: Koliko samo razmišljate o poslovnoj saradnji preko okeana. Pokrenite se. Biće novca. LJUBAV: Partner vas gura u dobru saradnju sa strancima. ZDRAVLJE: Držite se odlično.

BLIZANCI

POSAO: Puni ste utisaka razgovora sa stranim klijentima. Saradnju nastavljate i dalje.  LJUBAV: Imate emotivnu vezanost za osobu preko e-maila.  ZDRAVLJE: Cirkulacija.

RAK

POSAO: Želite posao u inostranstvu? Dobićete ga. LJUBAV: Želite da se upoznate sa nekim iz druge države i stvorite vezu. Biće i toga. ZDRAVLJE: Ne želite da se brinete o zdravlju previše. Ono je ipak dobro.

LAV

POSAO: Niste zaboravili svoje stare saradnike koji i dalje žele da rade sa vama. Želja će im biti ispunjena!  LJUBAV: Fantastičan dan za ljubav, emociju strast. Ovde se prave emocije otkrivaju. ZDRAVLJE: Odlično.

DEVICA

POSAO: Brinete o svakom evru. Verovatno ćete imati većih troškova. Ne znate odakle potiču.  LJUBAV: Partner je tu da vas teši kada ste deprimirani zbog novca.  ZDRAVLJE: Smetnje sa hodom.

VAGA

POSAO: Izlazite iz krize. Novac vam je na domak ruke.  LJUBAV: Emotivno ste se vezali za osobu koja nemari ni za šta.  ZDRAVLJE: Bez većih problema ste.

ŠKORPIJA

POSAO: Početak novog privatnog posla.  LJUBAV: Od voljene osobe tražite novac. Niste baš odabrali pravi momenat.  ZDRAVLJE: Ne žalite se.

STRELAC

POSAO: Dobro i brzo razmišljate. Sigurno već imate dobar plan za napredak u karijeri.  LJUBAV: Ovo je srećan dan za ljubav, a ženama plodan za trudnoću.  ZDRAVLJE: Odlično.

JARAC

POSAO: Niste ni slutili da možete da budete neko ko je vlasnik firme. To je velika čast za ovaj znak.  LJUBAV: Puni ste sreće i zadovoljstva. Ljubav sa Blizancima.  ZDRAVLJE: Mislite na odmor.

VODOLIJA

POSAO: Super ste sve isplanirali. Morate da svoj novi projekat pustite u etar.  LJUBAV: Partner je zadovoljan jer mu poklanjate pažnju.  ZDRAVLJE: Glavobolje slabijeg inteziteta.

RIBE

POSAO: Izađite iz kancelarije. Radite posao koji traži kretanje.  LJUBAV: Spremni ste da uđete u ozbiljnu vezu.  ZDRAVLJE: Dobro.

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte… posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Tekst: Lepa&Srećna

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech