Četvrtak, 22. Februara 2024.
Puls Grada

Sjajna zabava na novoj lokaciji: Željko Samardžić i Lepa Brena sa sugrađanima i turistima u Novoj godini

Banja Luka se uveliko priprema za doček nove, 2024. godine kada će sve sugrađane i mnogoborjne turiste zabavljati dvije regionalne muzičke zvijezde, Željko Samardžić i Lepa Brena na platou ispred nove sportske arene pored Parka „Mladen Stojanović“.

Naime, u novogodišnjoj noći 31. decembra nastupiće Željko Samardžić, dok nas prvog dana nove 2024. godine očekuje koncert Lepe Brene, te nam sumnje da će ove dvije koncertne večeri u Banju Luku privući će veliki broj turista iz zemalja okruženja, kao što je to i bio slučaj u prethodnim godinama.

Takođe, pored navedenih izvođača, u dijelu muzičkog programa, plan je da budu angažovani i umjetnici i izvođači iz Banje Luke, a sve kako bi se podržala i promovisala i domaća muzička scena.

Upravo namjera Grada kao organizatora i jeste da svim sugrađanima ponudi što bolji, atraktivniji i kvalitetniji program koji bi samim tim i doprinio većoj posjeti turista iz zemalja regiona, te iz inostranstva.

Podsjećamo, pored obilježavanja Nove godine očekuju nas i sve one tradicionalne aktivnosti, poput dočeka Dječije nove godine, Nove godine u Domu omladine, proslava Badnje večeri i slično, a mnoštvo zanimljivog sadržaja i manifestacija biće upriličeno i u okviru „Zimzobala“, koji će se održavati u Parku „Petar Kočić“, te u „Zimzoparku“, koji će biti u Parku „Mladen Stojanović“.

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech