Subota, 18. Maja 2024.
Puls Grada

Nezaboravna proslava Nove godine: Lepa Brena oduševila publiku i priredila spektakl za pamćenje

U fenomenalnoj atmosferi uz spektakularan koncert Lepe Brene, Banjalučani i brojni turisti proslavili su prvi dan Nove godine.

Uz neponovljive i bezvremenske hitove ove regionalne zvijezde, na prepunom novom trgu kod sportskog kompleksa u Parku „Mladen Stojanović“, više desetina hiljada građana plesalo je i pjevalo na ulicama Banje Luke, a zajedno sa građanima u koncertu je uživao i gradonačelnik Draško Stanivuković.

Nakon spektakularnog dočeka Nove godine koji je priredio Željko Samardžić, Lepa Brena je prvog dana nove 2024. godine u našem gradu priredila koncertno veče za pamćenje.

Sudeći po atmosferi tokom protekla dva dana u gradu na Vrbasu priređen je spektakl dostojan evropskih metropola.

Podsjećamo, gradska administracija je posvetila veliku pažnju pripremi proslave Nove godine, što je rezultiralo da je Banja Luka za vrijeme zimskih praznika oborila sve rekorde posjećenosti.

Osim novogodišnjih koncerata, priređen je mnoštvo različitih sadržaja u okviru  Banjalučke zime.  Svi sugrađani i posjetioci već od početka decembra uživaju u zimskoj čaroliji i bogatoj ponudi „Zimzobala“ koji je ove godine donio preko 300 sata zabavnog programa. Takođe, bogat program priređen je prvi put i u Parku „Mladen Stojanović“ u okviru „Zimzoparka“ koji je posjetiocima na raspolaganju bio od 29. decembra do 2. januara.

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech