Utorak, 30. Aprila 2024.
Puls Grada Sport

Početak juna u znaku trčanja: Sedmi po redu „Run&More Weekend“ festival

Sedmi po redu “Run&More Weekend” festival ponovo će u Banjoj Luci 1. i 2. juna ujediniti sport i zabavu, elitne trkače i one koji plesnim koracima prelaze staze smijeha, muzike i boja.

Poručili su ovo organizatori ovog festivala, naglasivši kako ove godine polumaratonska trka na zvanično najbržoj stazi u Bosni i Hercegovini slavi deseti rođendan.

-Trčaćemo do najboljeg rezultata na satu ili do odlične zabave. Nagrade će dobiti svi – od iskusnih sportista s olimpijskom normom za Pariz do najmlađih učesnika s prvim koracima na stazi – naveli su organizatori.

Poručuju kako će i ove godine biti nekoliko trka i to bambini maraton, School Run, 5k timska trka, 10k i 21k na zelenim, ravnim, brzim i prozračnim stazama.

-Sertifikat AIMSA-a, novčane nagrade najbrže trkačice i trkače, nesvakidašnje medalje i rođendanski pokloni iznenađenja na jubilarnom, desetom RMC Banja Luka polumaratonu, plus poklon grada za najbržu i najbržeg iz Banje Luke. Desetine volontera, okrepne stanice, motivaciona muzika, energične Banjalučanke za inspirativnu festivalsku atmosferu. Svaki korak prilika za radost trčanja i pomjeranje vlastitih granica – dodaju organizatori.

Poručuju to kako će i ove godine biti održana interesantna „Color Fun Run“ trka.

-Spakujte i svoje bijele majice za urnebesnu „Color Fun Run“ i ne zaboravite da ovo nije obična trka – ovo je praznik boja, smijeha, muzike i najluđe zabave. Zaboravljamo na ustaljene obrasce i prepuštamo se plesu po šarenim oblacima. Svaki korak postaje prilika za avanturu, a svaka staza pozornica za nevjerovatne performanse. Mijenjamo pravila igre, okrećemo svijet naopačke i postajemo omiljeni događaj u kalendaru banjalučkih radosti. Biramo samo jarke i vesele boje – kazali su organizatori.

Organizatori poručuju i to kako će svaki učesnik, od „7 do 77“, dobiće priliku da, u skladu s mogućnostima, podrži razvoj sportske kulture među generacijama koje rastu zagledane u pametne telefone, te dodaju kako neće izostati ni pokloni sponzora.

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech