Četvrtak, 25. Aprila 2024.
Preduzetništvo

Biljana Nedić na konferenciji “Kako postati uspješan”

Na predstojećoj konferenciji “Kako postati uspješan” koja se održava u hotelu Bosna, 24. 5. 2018. godine sa početkom u 18.00 časova pored mnogobrojnih interesantnih učesnika pridružiće se i Biljana Nedić.

Svojim prisustvom uveličala je i prethodnu konfenrenciju “Žene u životu i preduzetništvu” te je ostavila sjajan utisak na sve prisutne, pa je tako i ove godine neizostavna tačka dijaloga o uspjehu.

 Biljana Nedić je  svima dobro poznata kao banjalučka heroina vrhunskog talenta.

Ona je jedan dio svog života provela u Crnoj Gori, skolujući se, ali je ipak svoje fakultetsko obrazovanje završila u Banjaluci. Gradu koji je sada poznat upravo i po Biljaninoj hrabrošću.

Kada se vratila iz Crne Gore upisala je Pravni fakultet koji je jedini bio arhitektonski pristupačan, ali ga je napustila i čekala uslove da upiše i studira novinarstvo.

Biljana je članica Košarkaškog kluba invalida Vrbas, prvaka Bosne i Hercegovine i regionalne NLB lige. Dobitnica je niza priznanja, a njene vitrine, između ostalog, krasi ono za najperspektivniju sportistkinju i za najbolju sportistkinju Republike Srpske, te nagrada grada Banja Luke mladima za ostvarene rezultate u oblasti sporta.

Pored košarke bavi se slikarstvom, još od srednje škole. Ima  dvadesetak izložbi iza sebe, slika na staklu.

Muzika je takođe još jedna ljubav, ali trenutno pauzira na tom polju. Pjevala je u Gradskom tamburaškom orkestru. Snimila je singl sa  Mirom Janjaninom i ima duet sa Davorom Šervelom . Prije par godina osvojila je oskara na takmičenju koje se svake godine održava u Banja Luci.

“Za tastaturom sam novinar, na terenu sam košarkaš. Kada je ispred mene staklo ja slikam novu avanturu. Od sedam do petnaest časova, zarađujem za život. Kada ne radim ništa od nabrojanog, igram se neke druge uloge. Iako neki misle da imam previše godina za to, ja još uvijek vjerujem u vile, vilenjake, Djeda Mraza, Zvijezdu padalicu i da igračke pričaju kada ih ne gledam. Ubjeđena da smo svi rođeni sa razlogom i da imamo svoju misiju, pronalazim razne načine sprovođenja svoje.” Ovo je jedan od njih navodi Biljana.

Iz organizacije konferencije “Kako postati uspješan” navode da će prisustvo i iskustvo Biljane Nedić mnogo značiti publici koja će posjetiti konferenciju 24. maja, te da će Nedićeva skupa sa drugim učesnicima doprinijeti pozitivnoj atmosferi koju pruža ovakav vid druženja sa posetiteljima.

“Svaki govornik naše konferencije donijeće jedno novo iskustvo i obogatiti naša dosadašnja znanja. Svi posjetioci imaće priliku učestvovati u programu te kroz diskusiju unaprijediti svoje stečene vještine u tom famoznom putu ka uspjehu. Mi se nadamo da ćemo opravdati povjerenje naših posjetitelja i da ćemo uživati i više nego na prošloj konferenciji koja je bila zaista uzbudljiva i poučna”, izjavila je Vesna Krminac Kretić.

Ukoliko i vi želite biti dio ove priče rezervišite svoje mjesto na vrijeme, a kao znak dobrodošlice organizatori su za vas spremili nagrade koje će definitivno donijeti još širi osmijeh na lice.

Sponzori koji su među prvima prepoznali značaj konferencije:

Tussilago d.o.o.

Cafe Restoran Le Coq

Tvornica obuće Bema

ZU Stomatološka ambulanta sa zubotehničkom laboratorijom „dr Đurić“

Zu Stomatološka ambulanta Dub-Dent

Stomatološka ambulanta dr Katarina Bilbija

 TC Zenit

 Butik Belloro

Za sve informacije kontaktirajte organizatore na broj telefona 065 657 444 ili e-mail vesna@itdmarketing.com.

(Gradski magazin)

Komentar na članak

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech