Petak, 19. Aprila 2024.
Preduzetništvo

Mlada i perspektivna Dragana Ilibašić na konferenciji “Kako postati uspješan”

Ovogodišnjoj konferenciji “Kako postati uspješan”, koja će se održavti u hotelu “Bosna” 24. 5. 2018. godine sa početkom u 18.00 časova, pridružiće se mlada i već uspješna Dragana Ilibašić.

Banjalučanka Dragana Ilibašić (26) diplomirala je politikologiju na Fakultetu političkih nauka u Banjaluci, a trenutno pohađa drugi ciklus studija, odsjek Međunarodni odnosi na istoimenom fakultetu.

U Inovacionom centru Banjaluka počela je sa radom 2015. godine na projektima koji su usmjereni na razvoj i pružanje podrške mladim preduzetnicima. Inovacioni centar Banjaluka predstavlja centar za podršku i razvoj preduzetništva u Republici Srpskoj. Svoju misiju ostvaruje kroz tri osnovne organizacione jedinice: poslovni inkubator, trening centar i projektno odjeljenje.

Do sada je radila na realizaciji preko 15 projekata, koji su usmjereni na samozapošljavanje mladih i razvoj preduzetničkih vještina. Trenutno je angažovana na projektu Evropska preduzetnička mreža, koji ima za cilj da kroz set instrumenata pruži podršku razvoju preduzeća. Evropska mreža preduzetništva ima za cilj da pomogne našim preduzećima da pronađu partnere u inostranstvu i da ojačaju sopstvene upravljačke kapacitete.

“Konferencija ‘Kako biti uspješan’ predstavlja događaj koji će omogućiti da se čuju priče o mladim ljudima koji su kroz podršku Inovacionog centra Banja Luka razvili svoje ideje i ostvarili uspjeh u svojoj branši. Takođe svi prisutni imaće priliku da čuju priče o  kompanijama koje su podržane kroz Evropsku mrežu preduzetništva što im je omogućilo proširenje poslovanja”, izjavila je Ilibašić.

Organizatori konferencije takođe ne kriju oduševljenje, te najavljuju sjajnu atmosferu i ovom prilikom pozivaju sve zainteresovane koji žele čuti štošta o uspjehu da se prijave jer je ostalo još samo desetak dana do realizacije ovog projekta.

“Svaki govornik naše konferencije donijeće jedno novo iskustvo i obogatiti naša dosadašnja znanja. Svi posjetioci imaće priliku učestvovati u programu te kroz diskusiju unaprijediti svoje stečene vještine u tom famoznom putu ka uspjehu. Mi se nadamo da ćemo opravdati povjerenje naših posjetilaca i da ćemo uživati više nego na prošloj konferenciji koja je bila zaista uzbudljiva i poučna”, izjavila je Vesna Krminac Kretić.

Ukoliko i vi želite biti dio ove priče rezervišite svoje mjesto na vrijeme, a kao znak dobrodošlice organizatori su za vas spremili nagrade koje će definitivno donijeti još širi osmijeh na lice.

Sponzori koji su među prvima prepoznali značaj konferencije:

Tussilago d.o.o.

Cafe Restoran Le Coq

Tvornica obuće Bema

ZU Stomatološka ambulanta sa zubotehničkom laboratorijom „dr Đurić“

Zu Stomatološka ambulanta Dub-Dent

Stomatološka ambulanta dr Katarina Bilbija

 TC Zenit

 Butik Belloro

Za sve informacije kontaktirajte organizatore na broj telefona 065 657 444 ili e-mail vesna@itdmarketing.com.

(Gradski magazin)

 

Komentar na članak

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech