Četvrtak, 25. Aprila 2024.
Preduzetništvo

Darinka Pejić učesnik konferencije o uspjehu

Na obostrano zadovoljstvo predstavljamo vam još jednog učesnika predstojeće konferencije “Kako postati uspješan” koja se održava u hotelu Bosna, 24. 5. 2018. godine sa početkom u 18.00 časova.

Pored mnogobrojnih gostiju, rame uz rame, staće i Darinka Pejić, diplomirani inžinjer građevine koja je trenutno na poziciji direktora Poštanskog saobraćajnog centra Banjaluka.

Rukovoditi sistemom koji broji oko 230 zaposlenih i baviti se primarnom djelatnošću pružanja univerzalnih poštanskih usluga koje obuhvataju: prijem, otpremu, prevoz, prispjeće i uručenje poštanskih pošiljaka može samo organizovana, spretna i usredotočena osoba, s toga će svi posjetioci konferencije moći čuti upravo od Pejićeve kako sve navedeno uspijeva izbalansirati.

“Imam 28 godina radnog staža koji sam provela uglavnom u struci, prvenstveno u investicijama”, navodi Drinka Pejić koja je i dugi niz godina politički aktivna.

Iz organizacije konferencije “Kako postati uspješan” navode da će prisustvo Pejićeve mnogo značiti publici koja će posjetiti konferenciju 24. maja.

“Svaki govornik naše konferencije donijeće jedno novo iskustvo i obogatiti naša dosadašnja znanja. Svi posjetioci imaće priliku učestvovati u programu te kroz diskusiju unaprijediti svoje stečene vještine u tom famoznom putu ka uspjehu. Mi se nadamo da ćemo opravdati povjerenje naših posjetitelja i da ćemo uživati i više nego na prošloj konferenciji koja je bila zaista uzbudljiva i poučna”, izjavila je Vesna Krminac Kretić.

Ukoliko i vi želite biti dio ove priče rezervišite svoje mjesto na vrijeme, a kao znak dobrodošlice organizatori su za vas spremili nagrade koje će definitivno donijeti još širi osmijeh na lice.

Sponzori koji su među prvima prepoznali značaj konferencije:

Tussilago d.o.o.

Cafe Restoran Le Coq

Tvornica obuće Bema

ZU Stomatološka ambulanta sa zubotehničkom laboratorijom „dr Đurić“

Zu Stomatološka ambulanta Dub-Dent

Stomatološka ambulanta dr Katarina Bilbija

 TC Zenit

 Butik Belloro

Za sve informacije kontaktirajte organizatore na broj telefona 065 657 444 ili e-mail vesna@itdmarketing.com.

(Gradski magazin)

Komentar na članak

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech