Petak, 19. Aprila 2024.
Preduzetništvo

Dajana Keser PANELISTA na trećoj BIZNISPROMO konferenciji “ODNOS POSLODAVAC – ZAPOSLENI”

Na trećoj BIZNISPROMO konferenciji koja će se održati u hotelu Bosna, 06. decembra sa početkom u 18 časova na temu odnos “POSLODAVAC – ZAPOSLENI”  u društvu panelista je i Dajana Keser, sommelier, diplomirani ekonomista za turizam i hotelijerstvo, majka dvoje djece i veliki strastveni zaljubljenik u vino.

Primarni posao agent i regruter za Uspinjača agenciju koja radi zapošljavanje i obuku kandidata za rad na kruz kompanijama, sekundarni posao sommelier i edukator. Poslednju deceniju radila je kao sommelier za neke od najprestižnijih kruz kompanija kao što su Celebrity Cruise Line i Walt Disney Cruise Line.

Kako nam je Dajana rekla, tema je više nego interesantna i značajna a samim učešćem iz prve ruke čućemo u čemu griješimo. Deset godina dragocjenog radnog iskustva u poslovima hotelske industrije i njenih zaposlenika u kompanijama Celebrity i Walt Disney podijeliće i usmjeriti na sve ali prvenstveno na mlade ljude.

Pozivamo vas da se pridružite još jednom velikom skupu od značaja.

SPONZORI KONFERENCIJE:

Le Coq restorani

ZU Stomatološka ambulanta sa zubotehničkom laboratorijom “dr Đurić”

Full Dent Zubotehnički laboratorij

Apartmani Barby

Pozivamo sve zainteresovane građane da uzmu učešće. Prijave su otvorene a prijaviti se možete na broj telefona: 065 657 444 (poziv, sms, viber, whatsapp) ili na mail: vesna@itdmarketing.com

ULAZ JE SLOBODAN.

Treći preduzetnčki skup organizujemo 6. decembra (četvrtak) u hotelu Bosna, Piano sala sa početkom u 18 časova. Otvoreni dijalog/konferencija u krugu domaćih stručnjaka i preduzetnika na temu „ ODNOS POSLODAVAC – ZAPOSLENI“

Kao i dosadašnje konferencije vodiće poznato TV lice Biljana Knežević dok ćemo naše govornike i sponzore objavljivati i u narednom periodu.

S poštovanjem, predstavnik organizator, “Itd Marketing” d.o.o. Banja Luka,
Vesna Krminac

Komentar na članak

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech