Petak, 26. Aprila 2024.
Preduzetništvo

Saša Trivić ključni čovjek “Krajina Klas” na konferenciji BIZNISPROMO III

Osnivač, vlasnik i pomoćnik direktora banjalučke kompanije “Krajina klas”, nastale iz pekare “Manja” te član Skupštine Unije udruženja poslodavaca Republike Srpske – Saša Trivić koji zapošljava preko 500 radnika daće nam svoje savjete na konferenciji koja je pred nama, na temu “ODNOS POSLODAVAC – ZAPOSLENI”

U razgovoru sa Sašom dobili smo informaciju da će poslodavci i buduća Vlada Srpske zajedničkim aktivnostima postići da prosječna plata u narednoj godini bude 1.000 KM.

Mnogo informacija i savjeta uvaženi biznismen Saša Trivić može prenijeti na sve nas a prvenstveno na mlade ljude koji trebaju podršku za ostanak na našim prostorima, zbog toga vas pozivamo da nam se pridružite na još jednom velikom skupu od značaja za sve nas.

SPONZORI KONFERENCIJE:

Le Coq restorani

ZU Stomatološka ambulanta sa zubotehničkom laboratorijom “dr Đurić”

Full Dent Zubotehnički laboratorij

Apartmani Barby

Pozivamo sve zainteresovane građane da uzmu učešće. Prijave su otvorene a prijaviti se možete na broj telefona: 065 657 444 (poziv, sms, viber, whatsapp) ili na mail: vesna@itdmarketing.com

ULAZ JE SLOBODAN.

Treći preduzetnčki skup organizujemo 6. decembra (četvrtak) u hotelu Bosna, Piano sala sa početkom u 18 časova. Otvoreni dijalog/konferencija u krugu domaćih stručnjaka i preduzetnika na temu „ ODNOS POSLODAVAC – ZAPOSLENI“

Kao i dosadašnje konferencije vodiće poznato TV lice Biljana Knežević dok ćemo naše govornike i sponzore objavljivati i u narednom periodu.

S poštovanjem, predstavnik organizator, “Itd Marketing” d.o.o. Banja Luka,
Vesna Krminac

Foto: nezavisne novine

Komentar na članak

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech