Subota, 20. Aprila 2024.
Preduzetništvo

“Edukacija, prezentacija i promocija preduzetništva – temelj za razvoj i ostanak u RS”

“Itd Marketing” d.o.o. Banja Luka organizuje četvrtu BIZNISPROMO panel diskusiju na temu – “Edukacija, prezentacija i promocija preduzetništva – temelj za razvoj i ostanak u RS” sa ciljem na djelotvorno informisanje javnosti (građana i preduzetnika) da kroz ovakvu vrstu transparentne komunikacije podiže svijest o raznim temama koje mogu uticati na promjene i isticanje vrijednosti koje imamo.

Moderator konferencije po četvrti put je poznato TV lice Biljana Knežević.

Konferencija (panel diskusija) će se održati u srijedu 05.06.2019. u kristalnoj sali hotela Bosna, Karađorđeva 95, Banja Luka sa početkom u 18. časova.

Učešće na panel diskusiji je za sve posjetioce besplatno, ali zbog ograničenog broja mjesta potrebno je prijaviti se na sledeći mail: vesna@itdmarketing.com
ili na broj telefona 065 657 444 (poziv, viber, sms, whatsapp)

Posjetioce očekuju vrijedne nagrade.

Naše konferencije (panel diskusije) su postale prepoznatljive i važne te pomažu svakom čovjeku da širi svoje poglede, radi na sebi, upoznaje nove ljude, stiče nova saznanja što je neophodno savremenom čovjeku koji želi doći do boljeg položaja u društvu.

Želimo raditi na podizanju svijesti, na podsticanje vrijednosti koje imamo koje na ovaj način dolaze do većeg izražaja.

U protekle tri godine radimo na izgradnji odnosa i povjerenja koje je potrebno društvu u rješavanju raznih problema, o važnosti ličnog angažmana svakog pojedinca što možemo postići kroz razmjenu mišljenja i iskustava.

Ulaz za sve građane je slobodan.

Otvoren je poziv kompanijama za promociju na događaju kroz predviđene pakete sponzorstva, za više informacija svi zaintersovani mogu se javiti na mail: vesna@itdmarketing.com ili broj telefona 065 657 444.

Pratite nas, u narednom periodu donosimo više informacija o panelistima i učesnicima.

Komentar na članak

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech