Subota, 27. Aprila 2024.
Dom & Enterijer

Dekor Stil na jednoj od dve najveće izložbe tekstila u svijetu – Turska (FOTO)

EVTEKS u Instambulu je jedna od dvije najveće izložbe kućnog tekstila u svijetu koje je posjetio Dekor Stil Iz Banja Luke. Međunarodni sajam održan je po 25. put dok se 26. već planira za april 2020. godine u Istanbulu.

Evteks je ugostio vodeće brandove i proizvode svjetskog kućnog tekstila.
Zemlje Španija, Maroko, Portugal i Kina, Holandija, Belgija, Indija, Grčka, Ukrajina, Egipat, Bangladeš, Pakistan, Njemačka, Jordan, Iran, Francuska, Austrija i druge zemlje svijeta. EVTEKS je okupio 800 kompanija, od čega preko 150 međunarodnih.
EVTEKS u Istanbulu je međunarodni sajam kućnog tekstila koji svake godine privlači nove važne uvoznike iz cijelog svijeta. To je jedna od najvažnijih poslovnih platformi za industriju. Visokokvalitetan portfelj proizvoda, veliki broj različitih proizvoda i brojni međunarodni izlagači čine ovaj događaj važnom informacijskom platformom. Posjetitelji ovdje mogu vidjeti nadolazeće trendove.

U cjelini, organizatori su dočekali pet dana sajma, od 24. travnja do 28. travnja 2018. godine, oko 135.158 posjetitelja iz 120 zemalja na EVTEKS-u u Istanbulu.

Jedan od popularnih brendova Dekor Stil-a je HIEDRA. Sve boje života su u Hiedra materijalima za kućnu kolekciju raznih dekorativnih predmeta.

DEKOR STIL pruža profesionalno i stručno savjetovanje za uređenje životnog i radnog prostora.

BESPLATNA idejna rješenja, šijvanje po MJERI, slanje širom BiH i u inostranstvo samo su neke od prednosti koje možete dobiti u Dekor Stilu-u. Za veće projekte i uređenje većih objekata izlaze na teren.

Više informacija o uslugama DEKOR STIL-a možete dobiti na web sajtu OVDJE.

Komentar na članak

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech