Petak, 29. Marta 2024.
Dom & Enterijer

Dekor Stil: Kako izabrati zavjese za stambeni ili poslovni prostor

Ako se nalazite u nedomuci a trebate zavjese ili paravane za stambeni ili poslovni prostor u nastavku teksta možete pronaći savjete dizajnera iz Dekor Stil-a Banja Luka. U ponudi koju Dekor Stil svakodnevno preporučuje svojim kupcima su mnogobrojni materijali u svim bojama i dezenima.

Zavjese i paravani predstavljaju primarni dekorativni detalj na prozorima i otvaraju veliku impresivnu sliku za prostoriju u koju ulazimo. Takođe pored estetskog dijela imaju i druge funkcije zaštitu od jake sunčeve svjetlosti ili noću od izloženosti.

Zavjese i paravani u stambenom prostor su nezaobilazni detalji. Prilikom izbora zavjesa i paravana preporučuju prvenstveno uklapanje boje i dezena u preostali dio enterijera zbog čega kupcima najprije traže ako su u mogućnosti da pokažu ili pošalju pošalju sliku svog prostora. Uklapanje boje i dezena predstavlja ogledalo vašeg stila a od dizajnera iz Dekor Stila-a potpuno besplatno savjet možete dobiti prilikom kupovine.

U asortimanu Dekor Stil-a postoji veliki izbor zavjesa i paravana koje mogu uklopiti uz stilski ili moderni namještaj.

Stilski namještaj je ponovo u modi a za kombinaciju dekora uz njega je potreban savjet stručnjaka za uklapanje i izbor dekorativnih materijala i dezena. Budite pažljivi i umjereni pri izboru. Često preporučujemo vidljiv kontrast između boje zavjese i paravana – savjetuju iz Dekor Stil-a.

Zavjese uz stilski namještaj bi trebale da budu jednobojnije dok kod modernih enterijera preporučuju razne otvorenije varijante sa detaljima, šarenijih dezena i slično.

Kod opremanja stambenog prostora treba obratiti pažnju na kvalitet materijala. Za modele preporučuju pamuk ili lan. Kod paravana što je materijal gušći samim tim je jači i kvalitetniji te utiče i na cijenu. Postoji veliki izbor materijala a vrlo često se kupuje štof i saten.

Paravane preporučuju za ugostiteljske objekte, kancelarije i druge poslovne prostore.

DEKOR STIL pruža profesionalno i stručno savjetovanje za uređenje životnog i radnog prostora.

BESPLATNA idejna rješenja, šijvanje po MJERI, slanje širom BiH i u inostranstvo samo su neke od prednosti koje možete dobiti u Dekor Stilu-u. Za veće projekte i uređenje većih objekata izlaze na teren.

Više informacija o uslugama DEKOR STIL-a možete dobiti na web sajtu OVDJE.

(PR)

Komentar na članak

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech